Трагедия! Откриха обесен 32-годишен мъж в Гоце Делчев

loading...

 

Електротехник в известно шивашко предприятие в Гоце Делчев е бил открит тази сутрин, увиснал с въже на шията си, на тавана на предприятието.

32-годишният Николай Пилев, живеел със съпругата си Джесика, която е от гърменското село Дъбница, на квартира в Гоце Делчев. Нямали деца. Иван Чилев, прокурор в Гоце Делчев каза пред журналисти, че младият мъж е влязъл вчера около 13.05 часа в предприятието и е открит обесен днес сутринта.

Трагичният инцидент се разследва, но според колеги и познати на младия мъж той е злоупотребявал с алкохол и наркотици и в последно време често е бил в неадекватно състояние. Мъжът е от близкото до Гоце Делчев село Господинци.

Името на Николай Пилев нашумя през май миналата година, когато гръмна скандал за нападнат от него екип на Спешна помощ. Тогава след консултации с психиатър Николай бе настанен за лечение в специализирано отделение в Благоевград. 

От друга страна пък Николай Пилев е бил изключително умен младеж, но както казват познатите му, не умеел рационално да използва ума си. През декември 2018 година той и негов приятел изработили уникален проект за рециклиране на пластмаса, който бе отличен  на първо място на престижен семинар, организиран от германско-българска индустриална камера. В конкуренция с младежи от цялата страна десетчленно жури оцени високо техния проект, а победителят Пилев получи покана през 2019 г. да презентира проекта си в Берлин.  Собственикът на най-голямото шивашко предприятие в региона, г-н Бертрам Ролман обеща тогава  да реализира пръв в България енергийния проект на Николай Пилев.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби