Среднощен екшън из пловдивските улици! Вандал буйства, рита кофи за смет, налита на охранители

loading...

 

 

Пиян пловдивчанин отнесе акт от 250 лева за проява на дребно хулиганство в центъра на града. Той ритал контейнери за смет без причина, а след забележка нападнал охранители и полицаи.

Екшънът се разиграл посред нощ на улица „Отец Паисий”. Излизайки от заведение, вече добре почерпен, мъжът решил да си изкара натрупания адреналин ритайки контейнери за смет. Ударите с шутове отекнали из Главната и привлекли вниманието на охранители. Те се опитали да усмирят превъзбудения пловдивчанин, но усилията им останали без резултат. Гардовете задържали мъжът, който не спирал да вика и ругае. Наложило се да бъде повикана полиция.

Пристигайки униформените, пияният още повече се ядосал. Отказал да предостави документи за самоличност и дори започнал да буйства. Наложило се да му бъдат поставени белезници, като през цялото време мъжът оказвал съпротива.

В крайна сметка последният бил качен в патрулка и отведен в Четвърто районно. Там прекарал 24 часа, а след това му бил съставен акт за дребно хулиганство. За се потвърди размера на санкцията, казусът бил предаден на Районен съд.

Магистратите, след изслушване на свидетелите, наложили глоба в размер на 250 лева. Вече изтрезнял, пловдивчанинът признал вина и изказал съжаление, дори се извинил за постъпката си. От справка в МВР се оказало, че е стар познайник на системата на МВР.

 

Източник: trafficnews.bg

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби