Задържани са 60 души при спецакция в Карловско!

loading...

 

 

 

60 души от с. Розино са били арестувани при специализирана полицейска акция тази нощ. Тя е разпоредена от шефа на областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев. 33-има от закопчаните са криминално проявени.

По време на операцията са проверени 42 адреса, 106 лица, 26 автомобили, съставени са 16 акта по закона за личните документи и един - по закона за горите. Започнато е досъдебно производство за хулиганство срещу 5 мъже и една жена, които са задържани в РУ-Карлово.Образувано е и бързо производство за измама срещу непълнолетния Гечо Пиронков. Той също е арестуван.

Трето досъдебно производство е започнато за нелегален тютюн. Открити са 300 къса саморъчно направени цигари и 700 г тютюн без бандерол. Намерени са и три незаконно притежавани пушки. Акцията е извършена, след като на 31 януари шефът на ОД на МВР ст. комисар Йордан Рогачев е изпратил искане до кмета на Карлово за събаряне на незаконни постройки в селата Розино и Христо Даново. Действия от страна на общинската управа не са били предприети.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби