Българи останаха блокирани на летище в Дортмунд

loading...

 

 

Българи останаха блокирани на летище в Дортмунд, Германия.

Самолетът на нискотарифния "Уизеър" е трябвало да излети за София тази сутрин. След цял ден, прекарен на летището, сънародниците ни са настанени в хотел и ще летят за България утре сутрин. По техните думи, причината не е в бурята, която връхлетя Европа, съобщи bTV.

„Само нашият полет не се изпълни от сутринта, имаше вятър, но всички други полети се изпълняваха. По принцип никакво обяснение не ни дадоха, просто в един момент изведоха персонала от самолета и обясниха, че нашият самолет е пренасочен да лети за Тузла, за нас остава тази машина от Тузла, която има някаква повреда и след отстраняването евентуално ще лети за София. Три пъти ни беше променян полетът и накрая ще летим в утре в 8 ч. “, обясни Станислав Иванов, Дортмунд. 

От „Уизеър“ потвърдиха, че полетът е трябвало да бъде пренасочен за утре заради необходимостта от извънредна проверка и извънпланова поддръжка на самолета след удар от мълния. 

През целия ден обаче процедурата не била възможна заради метеорологичните условия, предизвикани от "Киара", обясни превозвачът.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби