Дневен хороскоп за 25 февруари! Bradva.bg ви желае хубав ден!

loading...

 

 

Овен

Днес не позволявайте да ви личи колко сте ядосани. Така само ще се изложите и ще доставите удоволствие на конкурентите си.

Телец

Днес ще бъдете предразположени към сантиментални настроения. Поради тази причина е по-добре да прекарате деня далеч от твърде весели познати, които, без да знаете настроението ви, може да ви обидят.

Близнаци

Днес можете да се объркате в собствените си чувства. Явлението е много разпространено, но всеки път то се възприема почти като края на света. Нищо не е толкова черно, колкото изглежда.

Рак

Очаква ви напрегнат ден. Няма да ви бъде позволено да се отпуснете, но ще постигнете много и няма да съжалявате.

Лъв

Този вторник не се подавайте на лоши предчувствия. Нищо не е толкова зле, колкото изглежда. Сега ще може да проверите волята си.

Дева

Това е ден, в който ви чака много работа. Не, няма да имате и минутка време, но трудът ви ще ви осигури повече свободно време в бъдеще.

Везни

В бързината днес може да пропуснете много неща. Опитайте се да си давате почивки, в които да премисляте стореното от вас.

Скорпион

През този ден ще бъдете обзети от голяма доза вяра. Все пак е необходимо да осмислите добре обстоятелствата, за да не се разочаровате.

Стрелец

Това е ден, в който да не бъдете прекалено подозрителни към другите. Помислете дали ще ви е приятно вие да сте в другата позиция.

Козирог

Днес си струва да потърсите подкрепа, както в служебно, така и в личен план. Приятелите са за това - да ни подкрепят в трудни моменти.

Водолей

Днес ще се окажете на кръстопът. Опитайте се да действате логично, някъде между разума и чувствата. Ще успеете!

Риби

Този вторник ще може да преодолеете ваше сериозно притеснение. Истината е, че нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. Скоро ще се убедите.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби