Зловещо! Мъж уби жена си с чук, а след това се обеси

loading...

 

 

Село Горско Абланово в община Опака е разтърсено от зловеща драма. В двора на къща бе открит обесен мъж на 64 години, а недалеч от него лежал трупът на жената, с която мъртвият живеел от дълги години на семейни начала. Тя също била на 64 години.

Сигналът за двата трупа е подаден към 12,30 часа в петък от съсед, който пръв се натъкнал на мъртвите. Това съобщиха в понеделник от полицията в Търговище.

Край трупа на жената бил открит чук, с който най-вероятно тя е била убита. Огледът показал, че в областта на главата й имало наранявания, нанесени с твърд предмет. По тялото на мъжа нямало видими следи от насилие. Най-вероятно мъжът първо е убил жената, а след това си е надянал примката.

В селото разказват, че двамата мъртви живеели заедно без брак, но имали 4 пораснали вече деца - 3 момичета и 1 момче. Занимавали се с животновъдство - мъжът бил пастир на собствени крави и кози, а жената се водела безработна.

Две от дъщерите им живеели и работели от доста време в Австрия. По неофициална информация до фаталния край се стигнало тъкмо след гостуване на родителите им в западната държава. Първа за страната на валса заминала майката, бащата тръгнал по-късно. Там му сервирали новината, че половинката му използвала факта, че по документи е неомъжена и сключила брак с австриец, за да вземе двойно гражданство - австрийско след българското. В селото не знаят дали този брак е бил фиктивен и дали е консумиран, както и дали българката е знаела немски, за да се разбират с жениха, но е сигурно, че "сватбата" е отключила ревността на пастира от Горско Абланово.

Все пак двамата се върнали заедно от Австрия в селото си на 1 март. Пет дни по-късно съсед отишъл да съобщи на мъжа, че поръчаните от него лекарства пристигнали от Австрия, когато се натъкнал на убитата двойка.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби