Мадона е дала положителна проба за коронавирус, младоликият и приятел също е болен

loading...

 

 

Мадона и младият й приятел Аламалик Уилямс са дали положителни проби за коронавирус. Известниата певица сама оповести новината.

Мадона, която е на 61 години, заяви, че тя и Аламалик са се разболели. Двамата са в Париж, където знаменитата певица се подготвя за новия си концерт, но отмени в последния момент. В момента тя и приятелят й са изолирани и наблюдавани в болница в парижката столица.

„За да направим нещата както трябва в момента, бяхме тествани за коронавирус и беше установено, че сме положителни”, написа Мадона.

„Ще информираме света с актуална информация за състоянието ни”, добави тя, заедно със снимка на хирургическа ръкавица, поставена в кош за боклук с надпис за биологична опасност.

„Чувствахме се малко уморени, като настинка и болки в тялото”, поясни Мадона. „Аламалик имаше някакви студени тръпки, които идваха и заминаваха. Лека треска също. За да направим нещата както трябва по света в момента, бяхме тествани за коронавирус и беше установено, че сме положителни.

– Добре, сега. Какво следва? Медицинските служители имат протоколи, които трябва да се спазват. Ние ще бъдем тествани, наблюдавани и изолирани толкова дълго, колкото изискват общественото здраве и безопасност. Ще мислим ден за ден, няма да се тревожим за бъдещето, нали?”

Мадона е първата голяма звезда на музикалната сцена, която обявява, че е заразена с вируса.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби