Трагедия! Намериха телата на внучката на Робърт Кенеди и сина ѝ

loading...

 

 

Тялото на Мейв Кенеди Маккийн, внучка на Робърт Кенеди, е било намерено, предаде Скайнюз. 40-годишната Мейв и нейният осемгодишен син Гидийн са били обявени от полицията в източния щат Мериленд за издирване. Днес от силите на реда са заявили, че са били намерени телата на майката и детето както и кануто, в което те са плавали. Най-вероятната причина за смъртта на жената и момченцето са лошите метеорологични условия.

Мейв Кенеди Маккийн е била съветничка на глобалната програма на Държавния департамент за борба с вируса на СПИН и е била доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик при администрацията на президента Барак Обама. Нейната кончина е поредната смърт в най-известния клан в американската политика, съобщи Стандарт.

Мейв Кенеди Маккийн е внучка на Робърт Кенеди – заемал поста главен прокурор на САЩ до убийството си през 1968 г. и брат на президента Джон Кенеди (застрелян през 1963 г.).

Един от синовете на Робърт, Дейвид, е починал на 28-годишна възраст от свръхдоза кокаин в хотел във Флорида през 1984 г.

Най-голямото дете на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши, е загинал на 39-годишна възраст през 1999 г. при катастрофата на управляван от него малък самолет в Масачузетс.

Друга внучка на Робърт Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, е починала миналата година от свръхдоза упойващи вещества само на 22 години.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби