Кметът на община "Марица" поздрави ромите по случай Международния им празник

loading...

 

 

Кметът на община "Марица" - Димитър Иванов поздрави ромите по случай Международния ден на ромите.

Уважаеми роми от община „Марица“,

Поздравявам всички по повод 8 април - Международния ден на ромите! Благодаря на всички Вас, че в този труден момент спазвате разпорежданията и си оставате у дома, за да запазите своя живот, както и този на близките и съселяните Ви. 

Признателен съм Ви за дисциплината, която проявявате в нелекия период, през който всички заедно преминаваме. Знам, че в предишни години сме отбелязвали заедно този значим за Вас празник и сме почитали Вашите традиции и обичаи, но заради извънредните обстоятелства в момента, Ви призовавам да се въздържате от тържества и събирания.

Обещавам Ви, че следващата година, както сме правили това през всички предишни, ще отпразнуваме с много музика и веселие Международния ден на ромите. Уверен съм, че ще продължим, както и досега, да споделяме делници и празници, радости и тревоги.

Ръководството на община „Марица“ е вярно на принципа на равнопоставеност на българските граждани и по всякакъв начин насърчава и допринася за доброто образование на ромската общност, което е предпоставка за личностно развитие и реализация, както и за по-висок стандарт на живот.

Нека да запазим духа на разбирателство, толерантност, доброта и уважение към всеки, без значение от вярата и етноса, и да продължим да градим общия ни дом - община „Марица“!

Пожелавам Ви здраве, благоденствие и късмет!

Димитър Иванов

Кмет на община „Марица“

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби