Удивително! Куче пее „Обичам те" на своята болна от коронавирус стопанка (ВИДЕО)

loading...

 

 

Медицинска сестра от американския щат Джорджия, подобно на много други жители на САЩ, страда от световната пандемия и се зарази с COVID-19. Но жената не подозираше какво специално послание ще получи от любимеца на семейството - кучето Халифа!

Невероятно емоционална история сподели дъщеря й Никол Нейтън с новинарския канал WSB-TV 2. Според момичето майка й работи като медицинска сестра в градската болница на Деморест. Там тя се заразила коронавирус от един от пациентите, затова била изпратена у дома за самоизолация.

Никол обаче я посещавала всеки ден, за да й занесе храна и да извърши някои други поръчки. Веднъж момичето взело със себе си семейното куче Халифа. Тя заснела с телефона си сантименталната среща.

Видеото показва как майката на Никол, с маска на лицето, стои до отворения прозорец и казва на Халифа: „Обичам те“. Домашният любимец веднага отговаря на думите на домакинята с вой, който звучи така, сякаш произнася също фразата: „Обичам те“ („I love you“).

Това мило посещение определено повдигнало настроението на болната жена и й дало сили да оцелее няколко седмици в карантина.

За съжаление броят на заразените в Джорджия, както и в цялата страна, е много голям и нараства с всеки изминал ден. Към днешна дата държавата е регистрирала повече от 18 000 потвърдени случая на коронавирусна инфекция, близо 700 от тях са фатални.

Превод: Glas.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби