Перверзникът зъботехник, блудствал с деца в Пловдив, си го получи

loading...

 

 

Най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража", наложи днес Окръжния съд в Пловдив на арестувания за педофилия пловдивски зъботехник Георги Колев.

 

Окръжният съд възприе напълно доводите на Районния съд, че макар досъдебното производство да е в начална фаза, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение, а то е наказуемо с лишаване от свобода до 6 години. 

 

Магистратите приеха още, че при по-лека мярка за неотклонение от задържане под стража не съществува опасност Колев да се укрие, но съществува опасност да извърши друго престъпление. 

 

Пострадалото лице е дете – значително под 14 години, което наред с конкретния начин на извършване на деянието формира завишена обществена опасност. По делото са налице доказателства, че подобно поведение не е инцидентно за зъботехника. Съдът прие, че съществува реална, а не хипотетична опасност при по-лека мярка от задържане под стража Колев да извърши друго престъпление.

 

Припомняме, 55-годишният Георги Колев бе арестуван след сигнал от майката на 9-годишно момиче. То било подмамено от Колев в кабинета му в района на Бунарджика, където мъжът удоволетворил первезните си наклоности. 

 

Освен, че е блудствал с децата, зъботехникът е записвал с телефона си перверзиите, на които ги подлагал. Част от записите са открити при обиска, направен от криминалистите. Според зарпознати, той първо се сприятелявал с децата, разговарял с тях, давал им съвети, купувал им сладкиши. Водел ги в кабинета си, където им показвал как се правят отливки от зъби. След това под формата на игра ги принвуждавал да задоволяват противоестествените му сексуални наклонности.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби