Братът на ЛиЛана няма да дава 50 бона за гаранция - влиза в ареста

loading...

 

 

Скилър влиза в ареста също като сестра си - певицата ЛиЛана. Александър Деянов – Скилър съобщи сам за това в социалната мрежа.

 

Бийтбоксърът пише, че няма да плати наложената му парична гаранция, в знак на протест срещу несправедливите според него обвинения.

 

Той беше арестуван и обвинен за присвояване на европейски средства по проект. Първоначално му беше наложена гаранция в размер на 100 000 лв., но след това съдът я намали на 50 000 лв.

Ето и какво точно гласи публикацията му:

 

Вчера изтече 14-дневният срок, който ми беше даден, за да събера и да платя намалената ми гаранция от 100 000 лв. на 50 000 лв.

 

Взех решението да НЕ плащам тази сума в знак на протест срещу несправедливото обвинение, повдигнато срещу мен.

Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста.

 

Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ. Получих възможно най-ценното от всички близки и познати - вашата подкрепа.

 

Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот.

 

П.С. След като съм взел това решение, не съм наясно какво ме очаква, но утре в 10:30 съм с багажа си пред ареста ”М-р Г. Векилски”.

 

Александър Деянов - Скилър

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби