Мъж блудства с малко момче, ето каква присъда получи

loading...

 

 

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Казанлък е осъден 58-годишен мъж, за това, че на 3.08.2018 г. в Казанлъшко село, е извършил действия на полово удовлетворение с лице от същия пол - момче, ненавършило 14-годишна възраст, лишено от възможност за самоотбрана, като употребил за това сила и заплашване – престъпление по чл. 157 ал.3 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

 

Районен съд – Казанлък му е наложил наказание от 3 години „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

 

Разследването и съдебното следствие е установило, че на 3.08.2018 г., около обед, 10 - годишното пострадало момче било на двора към къщата, където живеело и си играело заедно с братовчедите си. Малко по – късно, мъжът влязъл в двора при децата, като бил във видимо нетрезво състояние. Той отишъл при пострадалия и му казал, че щял да му купи велосипед и поискал да тръгне с него, за да се разхождат. Двамата се отправили по черен път покрай реката в селото, стигнали до един от завоите и спрели. Там насилникът поискал от пострадалия да си свали панталоните, иначе нямало да получи велосипед. Заплашил детето и осъществил насилствен орален акт.

 

Видно от заключението на комплексната съдебна психолого – психиатрична експертиза - от момента на започване на действията на 58-годишния мъж и до приключването им, психичното състояние на пострадалия се е характеризирало с повишена тревожност и страх. Действията му и отправените закани са били възприети от него като действителни. Пострадалото дете е изпитало страх за физическата си неприкосновеност, емоционален стрес от случилото се и такъв, свързан с промяна на психичното му състояние. Присъдата е постановена след проведено съкратено съдебно следствие при което подсъдимият е признал вината си. Той не е осъждан до момента. Присъдата не е влязла в законна сила и подлежи на обжалване.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби