Ето как наше семейство днес летува на централния плаж в Бургас

loading...

Това е действителна случка от днес и героите не са измислени

18 юни, 2020 г., четвъртък, Централен плаж в Бургас, районът е около снекбар „Ди Порт”. Часът е около 12:30, времето е тихо, слънчево, температура на въздуха 26 градуса, на морската вода около 20 градуса.

Чистотата на пясъка, екстериорът и качеството на обслужването са безупречни. Заради неверните напоследък метеорологични прогнози, предвиждащи предимно облаци и дъжд, на това райско място край морето днес по това време имаше около 20 души цифром и словом. Всичките разположени под чисто нови безплатни чадъри на първа линия. Районът пред самото заведение разполага с чадъри от бамбук и хубави шезлонги с масички. Ясно е, че ползването им е обвързано с консумация.

Младо семейство приближава с бебешка количка и раница по пътеката и се отправя към един от бамбуковите чадъри. Родителите са с бебенце на не повече от 4 месеца. То е кротко и видимо се развива добре, защото за него е приготвена пластмасова бутилка от минерална вода с вместимост 1,5 л, пълна с мляко. Майката и таткото не смятат за нужно да се разсъбличат на плажа. Той се разхвърля гол до кръста, но остава по анцуг следващите 4 часа, а нежната му половинка – по блуза и с долна част на банския.

Мъжът сметна, че е удачно да остане по анцуг на плажа, докато се препича

През цялото време – до 16 часа, летовниците консумираха общо едно кафе с цена 2,50 лв. Извадиха от раницата достатъчно храна и голяма бутилка с вода. В тези 4 часа младата жена влезе до кръста веднъж в морето. Мъжът не се отдели от чадъра. Семейството прекара прекрасен ден на шезлонгите, а на изпроводяк пусна душа с безплатната вода, за да се изкъпе и свали потта. Нито един от двамата не счете за нужно да завърти кранчето и да спре водата.

Възрастен човек, минавайки по пътеката, видя стичащата се вода и просто завъртя кранчето. В това време двамата млади продължаваха да се преобличат и да оправят багажа в раницата. Те изобщо не забелязаха стареца, нито жеста му.

Едно от момичетата, член на обслужващия персонал на снекбара в това време подреждаше шезлонгите и разчистваше масичката на летовниците, които бяха прекарали един чудесен следобед на морския бряг.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби