Обрат! От заведението със заразени сервитьори: Екипът ни е напълно здрав!

loading...

 

 

Заведението - Theatro Beach в Царево , в което тази сутрин стана ясно, че има 7 човека от персонала, заразени с коронавирус, публикува на официалната страница на бара във Фейсбук снимки с опровержение. Фотосите показават общо 17 теста за SARS-CoV-2. От заведението твърдят, че нямат нито един заразен служител и тестове са правени в две независими лаборатории.

 

PCR тестовете са извършени още вчера.

Какво още заявиха от заведението:

 

Здравейте Приятели,

 

С радост Ви съобщаваме, че ВСИЧКИ проби, направени с PCR тестове на екипа на THEATRO BEACH (Theatro Beach Bar, Theatro Night Club & Djanam Steak&Fish) са ОТРИЦАТЕЛНИ! Направихме пробите в две независими лаборатории!!! Екипът ни е напълно здрав и без нито един случай на covid-19.

 

Прилагаме тестовете, които разбира се са налични и на хартиен носител при нас. За нас това е удовлетворение, въпреки че не сме имали съмнения. С уважение към нашите клиенти, към Вас, ги показваме и публично!

 

По този начин- ясен и недвусмислен, оборваме разгромно всички слухове, разпространявани от недоброжелатели и за наша изненада- повтаряни от различни хора и медии.

 

Вярваме в здравия разум, на мнозинството; вярваме и се грижим за опазването на здравето на екипа и клиентите си, до колкото зависи от нас; работим здраво; забавляваме се още по-здраво

и знаем, че всичко това, няма да бъде безрезултатно!

 

Очакваме Ви- здрави, прави и много по-корави от всяка неоснователна клюка. Жълто при нас е само Слънцето:) Усмихнете се и му се насладете и Вие!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби