Защо се гръмна Краси? От скръб по родителите си или след скандал с мъжа си?

loading...

 

 

21-годишната Красимира Куковска е младата жена, която вчера преди обяд беше намерена простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово.

 

Все още разследващите правят огледи на мястото, но едно е сигурно – жената е сложила сама край на живота си с въздушна пушка, от упор се е простреляла в гърдите.

 

По време на ужасяващата кървава драма – по-голямото, двегодишно дете на жертвата, е било на ясли, а 2-месечното бебе е било с нея в къщата.

 

Съпругът на Краси не е бил в дома им в това време, именно обаче той е станал свидетел на кошмара, заварвайки жена си мъртва в локва кръв и пръв се обажда на полицията.

Местните в Бегово разказват, че красивата Красимира някога имала проблеми с наркотиците, но ги загърбира. Преживяла и две големи трагедии в живота си.

 

Преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякор Шилото, катастрофирали. Тогава жената починала намясто, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал.

 

Преди да почине, Делко, който бил голям за региона арендатор на земя, прехвърлил всичко на Краси. Така младата жена също станало арендатор – над 1000 декара земя, на които има засадени различни насаждения.

Преди време около Красимира, според думите на местните, заради пари, се завъртели двама братя от Бегово. Момичето започнало връзка с единия от тях – Любомир Петров, който е и баща на двете деца на Красимира.

 

Хората разказват, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали.

 

Полицията разследва причините за трагедията, а GLAS.bg ще следи развръзката по случая.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби