Обрат! 21-годишната Краси е убита!

loading...

 

 

Лъчезарната Краси, открита простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово, не се е самоубила! Първоначалната версия, че съпругът на 21-годишното момиче не е бил в дома им в това време и именно той е станал свидетел на кошмара, заварвайки жена си мъртва в локва кръв, изглежда, ще се окаже съшита с бели конци...

 

Най-кошмарното е, че именно Любомир Петров, с когото младата жена се е разделила малко преди трагедията и който е баща на двете й деца, ще се окаже убиецът на Краси. В момента психолози разговарят с него, според информация на Glas.bg той все още не е признал напълно, но според разследващите "нещата клонят натам".

Припомняме, преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякор Шилото, катастрофирали. Тогава жената починала намясто, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал.

 

Преди да почине, Делко, който бил голям за региона арендатор на земя, прехвърлил всичко на Краси. Така младата жена също станало арендатор – над 1000 декара земя, на които има засадени различни насаждения.

Преди време около Красимира, според думите на местните, заради пари, се завъртели двама братя от Бегово. Момичето започнало връзка с единия от тях – Любомир Петров, който е и баща на двете деца на Красимира. Хората разказват, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали.

Полицията разследва причините за трагедията, а GLAS.bg ще следи развръзката по случая.

 

Очаквайте подробности!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби