Изверг! Детегледач пъхна едногодишно бебе в сушилня

loading...

 

 

25-годишен шотландец напъха 13-месечно момиченце в сушилня и натисна бутона за стартиране, причинявайки на бебето сериозни наранявания на главата. И това не е първото нарушение на чудовището.

 

Според The ​​Sun инцидентът е станал през зимата, но съдът постави последната точка едва сега. Както се оказа, от 28 декември 2017 г. до 8 януари 2018 г. Томас Дън от Хамилтън издевателства над детето, което по това време е на 13 месеца.

 

В съда шотландецът твърди, че просто е искал да „помогне“ на детето да влезе в сушилнята, когато е видял, че бебето се опитва да се пъхне там само. Мъжът увери, че не е затворил напълно вратите на устройството и дори не е разбрал как машината е стартирала сама. По думите му те просто "се заблуждавали".

 

В резултат на тази "игра" детето получи множество фрактури на черепа.

 

Както стана известно, Томас Дън се е гаврил с детето и преди. Съобщава се, че садистът е хвърлял по момичето различни предмети и дори го е ухапал.

 

Но Томас Дън твърди, че бил намерил детето в почти безсъзнателно състояние в къщата, където е работил като детегледач. Лекарите диагностицирали момиченцето с тежки мозъчни наранявания и се свързали с полицията. По-късно служителите на реда успяха да съберат достатъчно доказателства, за да обявят шотландеца за виновен в извършването на това зверско престъпление.

 

Според шериф Алистър Браун 25-годишният мъж е нанесъл поне два особено силни удара по беззащитното дете, като е счупил костите на черепа. Той каза в съда, че е чиста случайност, че извергът не е изправен пред съда за убийство.

 

Според адвоката на Томас Дън, неговият клиент по това време страдал от депресия и психични проблеми и разбира, че наказанието за това, което е направил, е неизбежно.

 

Според съобщения в медиите садистът, след предаването на делото на Висшия съд в началото на лятото на 2019 г., наскоро е осъден на седем години затвор, след което ще бъде под наблюдение още три години.

 

Превод: Glas.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби