Недосегаеми ли са? "Безсмъртни" младежи с лъскави коли летят със 150 км/ч по селски пътища

loading...

 

 

За пореден път млади водачи демонстрират недосегаемост в социалните мрежи, споделяйки кадри от опасно шофиране. Зад волана на скъпо порше, момче демонстрира умения като вдига над 150 километра в час и то по второкласен път, в тъмните часове на деня, информира TrafficNews.

 

Малко по-късно, същото лице се хвали и от магистрала Тракия. Отново с поршето, той вдига 170 км/ч. Мощното возило, чийто номер ясно си личи от кадрите, въпреки опитите да бъде скрит, е заснето и трети път с превишена скорост. Отново при това на магистралата.

 

Заедно с младежа на сторитата в Инстаграм е тагнат и неговия спътник, вероятно автор на видеата. Водачът на колата се подвизава в интернет с псевдонима CAPODITTUTICAPI, а спътникът му – Emreinstae. Читатели на медията, които са предоставили снимков и видео материал от подвизите на момчетата, твърдят, че имената на рейсърите са Емре и Неждет.

 

Първият и друг път е ставал герой в публикации. Оказва се,че младият мъж е любител на високите скорости и не веднъж се е хвали с тази си страст в мрежите.

 

Emreinstae бе заснет да шофира с 300 км/ч по магистралата заедно с пловдивчанка.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби