Костов посреща нов зет

loading...

Иван Костов е възможно отново да даде ръката на по-малката си дъщеря, но на чужденец. Мина Костова, която живее и работи във Финландия, сподели в социалните мрежи, че е омаяна от чара на скандинавец, който работи като готвач.

Щерката на Командира сияе в компанията на тайнствения господин, след като претърпя две тежки раздели.

Макар да се прибира рядко в България, до момента тя винаги е запознавала родителите си Иван и Елена със своите половинки, нищо, че и двата ѝ брака претърпяха пълен крах. През 2019 г. тя се раздели с втория си мъж, с когото минаха под венчилото само две години преди това.

Двамата с по-младия от нея Асен изглеждаха щастливи, обикаляха света заедно и той приемаше нейните деца като свои. След неочаквания обрат в отношенията им Мина заличи снимките от сватбата им, които красяха профилите ѝ в социалните мрежи, и отново заживя сама. Това е втори развод за наследничката на бившия премиер, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 г., след повече от 10 години семейно съжителство. Бракът на икономистката с жених №2, с когото бяха свили любовно гнездо в малко и китно градче във Финландия, приключи далеч по-бързо, при това без двамата да се решат да имат свои общи наследници.

От първия си мъж Георги Христов обаче Мина е майка на двама синове, които също живеят с нея в чужбина. Преди време се заговори, че зет №1 на бившия премиер е сменил амплоато на крупен бизнесмен и е станал чистач. Оказа се, че той не въртял лично парцала, а е основал фирма за професионално почистване.
Голямата дъщеря на Костов пък наскоро се върна в България след дългогодишно пребиваване в Италия заедно с мъжа си Алесандро и детето им. Те живеят в палата на бившия министър-председател в „Драгалевци“, а Яна върти свой собствен бизнес.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби