15-годишна уби жена. После си направи селфи със среден пръст

loading...

 

 

Безшумно трептящи свещи в студения вятър и цветя напомнят, че тук е бил безсмислено убит човек. Във вторник вечерта пред гарата в Равенсбург, Германия, беше нападната 62-годишна жена, която се прибирала у дома след работа. Жената е починала от рана на врата.

Жертвата на нападението е открита случайно от местен жител в 22:30, когато кръвта на жената вече изтичала. Два дни по-късно кадри от наблюдение доведоха разследващите до предполагаемия извършител, който се оказа 15-годишната Жасмин от Аулендорф, което е на 23 км от местопрестъплението.

„Вероятно се е опитвала да открадне дамската чанта на жената. Имало схватка, по време на която момичето извадило нож. Когато жертвата паднала на земята, Жасмин грабнала чантата си. Докато бягала, тя изхвърлила плячката, без да вземе нищо”, заяви говорителят на полицията Даниела Байер пред bild.de.

Малко след това 15-годишното момиче си направило селфи в тоалетната. Тя приближила средния пръст на дясната си ръка до камерата, направила снимка и публикувала снимката в социалната мрежа с надпис: „Вероятно утре отново в затвора“.

Тийнейджърката е добре позната на полицията

15-годишната Жасмин вече е добре позната на полицията. Съобщава се, че наскоро тя е напуснала затвора, след като е излежала няколко месеца за обир. Предполага се, че произхожда от семейство, в което постоянно възникват конфликти. 

Жасмин е една от рецидивистите. В деня на убийството тя вероятно е избрала жертвата случайно. 62-годишна жена е чакала автобуса, за да се прибере вкъщи след смяна във фабрика за бисквитки.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби