Хороскоп за 14 април: Лъвове - с лекота ще спечелите много пари!

loading...

 

 

Овен

 

Въведете някаква малка промяна в дома си и мястото, на което прекарвате най-много време. Партньорът ви ще се зарадва на това ваше усилие и ще ви поздрави за старанието. 

 

 

 

Денят ще в подходящ за пътуване по работа. Ще съчетаете работата с приятна разходка на ново за вас място, което ще се отрази чудесно на креативността ви.

 

Ако се чувствате зле от множеството ограничения, които сте си наложи относно харченето, то е време да се освободите от този ваш затвор и да се порадвате на живота.

 

Телец

 

Чувствата ви към вашият партньор ще са силно изявени днес, така че не пропускайте да ги споделите. Вслушвайте се с желанията на половинката си и се стремете да запазите любовта и хармонията помежду си.

 

Дайте всичко от себе си, ако искате да разбиете конкуренцията. Половинчатата работа може само да ви накара да се срамувате от себе си, така че се постарайте да сте максимално продуктивни.

 

Избягвайте събирания с ваши приятели, които ще ви предложат да си поделите обща сметка. В крайна сметка ще сте изконсумирали много по-малко, отколкото ще платите.

 

Близнаци

 

Вашата честност ще е ключова за връзката ви днес. Уведомете предварително партньора си какво ви харесва и какво ви доставя удоволствие, и кое не харесвате и ви дразни във връзката ви.

 

Очакват ви добри новини в работата днес. Фирмата, за която работите ще се издигне стремглаво и дори може да има публикация в медиите за нарастващата популярност, което ще добър знак за вашето кариерно развитие.

 

Денят е благоприятен за договаряне и сключване на договори. За предприемачите се препоръчва да мислят за разширяване на бизнеса си или стартиране на нов проект.

 

Рак

 

Връзката ви с вашият партньор може да преминава през много трудности и препятствия, които да я направи още по-устойчива и силна във времето. Благодарете на половинката си за търпението и подкрепата.

 

Пристрастията ви към лукса може да се отразят негативно на работата ви, ако се хвърлите да купувате скъпи консумативи или декорация за офиса ви. Запазете вкуса си за лукс за вашият дом.

 

Не е изключено днес да имате някои спорове с половинката ви по финансовите въпроси. Вашата устременост да спестявате, няма да бъде споделена от партньора ви, а това доста ще ви подразни.

 

Лъв

 

В много отношения ще можете да се радвате на нови възможности и особено в романтичните взаимоотношения. Ако сте семейни, един разговор с половинката ще ви сближи още повече.

 

Дадено противоречие в някои от документите, с които работите, може доста ви обърка днес. Ще се чудите как да интерпретирате данните и какво решение да вземете.

 

Очертава се добър ден за вашите финанси. С лекота ще спечелите малко допълнителни пари. Чарът и усмивката ви ще бъдат вашето основно оръжие.

 

Дева

 

Езикът на тялото ви ще говори повече за желанията ви отколкото думите, които ще бъдат изречени от вас. Подгответе се за една романтична вечер.

 

Подгответе се за изключителен ден за кариерата ви. Клиентите ви ще се надпреварват да ви хвалят за вашата работа и професионализъм. Не се изненадвайте, ако получите предложения за втора работа.

 

Дори да имате възможност за отложите някои плащания, то не го правете, тъй като в края на месеца е почти сигурно че ще изхарчите заделените пари. Разплатете се още днес.

 

Везни

 

С днешното разпределение на планетите мечтите ви могат да станат реалност. Не се срамувайте да кажете на партньора си това, което искате от него. Всичко, което може да си представите, може да бъде осъществено без никакви пречки.

 

Бъдете по-внимателни днес към хората, които ви предлагат помощта си, тъй като най-вероятно ще искат услуга от вас много скоро. Добре преценете дали наистина имате потребност от съдействие.

 

Може да не разполагате с толкова пари, колкото преди, но все пак ще имате достатъчно да си покриете ежедневните разходи. Не се притеснявайте от временния застои с финансите ви, скоро ще сте на печалба.

 

Скорпион

 

Избягвайте съревнованието и борбата за власт с партньора ви. Бъдете склонни да направите компромис и всеки ще получи това, което иска. Измислете нещо вълнуващо за този ден, без да се надпреварвате кой е по-добър.

 

Възможно е да направите голям пробив в кариерата ви и изненадате всички, ако сте достатъчно упорити. Вероятно, ще навлезете в нова област за вас, която ще открие пред вас много възможности за израстване.

 

Може би е трудно човек да ви излъже с пари, но все пак бъдете бдителни, тъй като може да попаднете на фалшиви банкноти или да ви заблудят с оригиналността на някаква стока, която да се окаже реплика.

 

Стрелец

 

Днес, в главата ви ще се въртят куп неща, които ще искате да споделите с половинката си. Не крийте нищо и изразете най-искрените си чувства като не забравяте да попитате партньора си как се чувства и той самия.

 

Ако ангажиментите, които са ви възложени днес не са по силите ви, то ги разпределете между колегите ви. Станете по-рано тази сутрин и започнете с най-неотложните задачи. Не забравяйте да отговорите и на някой важни имейли.

 

Ако нямате нищо планирано, което трябва да купувате, то не излизайте с голяма сума пари в себе си, за да не направите куп спонтанни покупки, които са извън рамките на бюджета ви.

 

Козирог

 

Ако предложите нещо вълнуващо, което да направите заедно с партньора ви не се притеснявайте, че предложението ви ще бъде отхвърлено. Начинът, по който ще го направите и личното ви отношение, ще накара половинката ви да се настрои за приключение.

 

Натовареният ден в офиса ви ще ви изтощи много. Стремете се да си давате малки почивки и не прекалявайте с броя на изпитите кафета, ако не искате да сте още по-нервни и неспокойни.

 

Не бързайте да плащате каквото и да е, особено ако може да изчака няколко дни. Избягвайте покупките и сключването на договори днес. Обмислете добре всичко, преди да преминете към плащане, дори и онлайн.

 

Водолей

 

Отдайте се на импулсите си днес и не мислете, че партньорът ви не би се съгласил с вашите желания. Развихрете въображението си и изживейте един щастлив ден с половинката ви.

 

Умението ви да създавате визуална хармония, на която да се удивяват всички, ще е доста изявено днес. Разкрийте целият си потенциал и прекрасни идеи, за да създадете нещо рядко срещано и неповторимо.

 

Предстои ви да сключите изгодни сделки днес. Звездите ви обещават стабилност във финансовата област. Отсъствието на трусове и сериозни трудности ще ви позволи да реализирате някои свои бизнес проекти.

 

Риби

 

Ще се чувствате добре, сигурни и това ще провокира желанието във вас да покажете своята благодарност и преданост към половинката си.

 

Може би, днес ще е един от трудните ви дни в офиса. Това не означава, че трябва да се откажете и да вдигнете бялото знаме. Концентрирайте се над работата си, като игнорирате всички проблеми.

 

Финансовата новина днес ще ви зарадва. Паричните постъпления, успешните инвестиции и покупките ще развеселят не само вас, но и вашите близки.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби