Призна си! Няма да повярвате за кого е гласувал шампионът Григор Димитров

loading...

Григор Димитров изуми всички като каза за кого е гласувал.

Григор Димитров е изненадал всичките си близки, след като му бил зададен любопитен и същевременно много актуален въпрос: „Гласува ли и кого подкрепи на парламентарните и президентските избори?“.

Най-добрият български тенисист, без да се колебае, отговорил с огромно чувство за хумор: „Гласувах баща ми да е президент, а майка ми – премиер“.

Достоверни източници на Блиц, близки до Гришо, разкриха, че всъщност той изобщо не е гласувал на 14 ноември, когато народът отиде до урните за първи път да избира 2 в 1.  Няма и да го направи на 21 ноември, когато е балотажът за избора за президент на България.

Причината се крие не само във факта, че Димитров постоянно пътува и никак не е лесно да даде своя глас. Запознати твърдят, че по принцип той е аполитичен, защото от една страна не живее в България, а от друга – отдавна си е изпекъл живота.

"Аз искам моите сънародници добре да живеят. Важното е те да гласуват", твърдял Гришо.   

„Миналия петък и събота бяха с Лолита в Ню Йорк. След това в неделя тръгнаха за едно малко и красиво градче, което се намира на стотина километра от най-големия американски град“, разкриха близки до двамата пред Блиц.

Онзи ден пък влюбените са кацнали на малкия карибски остров Некер, който е част от Британските Вирджински острови и с площ от едва 74 акра. Там бившият №3 в света ще бъде сред звездните участници в ежегодния благотворителен тенис турнир за професионалисти и аматьори Necker Cup. Това ще е второ участие на Гришо тук след 2016 година.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби