Ново: Показно убийство на български герой! Разстреляха 3-ма от упор в бръснарница

loading...

Кадър Родопи 24

Героизъм е извършил младият българин, който бе убит в Дания.

Убийците на Тунджай са застреляли още двама души

Полицията в Дания е по следите на банда, разстреляла 17-годишния кърджалиец Тунджай Ердинч и още двама души. Разследващите търсят информация сред криминално проявени, за да открият следа, която да доведе до килъра на българина. Тийнейджърът заминал преди време при баща си, който живее в Копенхаген и започнал работа като чирак в бръснарницата “Родевре”. Наскоро споделил, че иска да се върне в България, защото заплащането било малко, разказва вестник Труд.

На 3 декември в бръснарницата влезли двама въоръжени и маскирани мъже и насочили оръжие към собственика. Тунджай застанал между тях, за да го предпази. Единият от килърите стрелял и уцелил тийнейджъра във врата. Убийците ранили тежко още двама души и избягали. Момчето било откарано в болница, но издъхнало от раните си. По непотвърдена информация, стрелците били кюрди.

Полицията в датската столица търси връзка между смъртта на момчето и още две убийства, станали в три поредни дни. В четвъртък в кв. “Норебро” е бил прострелян смъртоносно в гръб мъж. Ден по-късно загина Тунджай, а в събота в кв. „ Фредериксберг” е бил убит 39 мъж. Описанието на килъра съвпадало с това на един от убийците на Тунджай - млад човек с брада, висок около 175 см., облечен в черни дрехи и черни обувки, както и с черна маска на устата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби