Как ще влияят планетите на всички зодии през седмицата

loading...

От 7 до 13 април аспектите между Марс, Слънцето, Венераи Меркурий ще се отразят на всяка зодия в хороскопа. В астрологията тези планети са доста противоречиви.

Овен – подобрявате комуникативните си умения

Планетата на общуването - Меркурий, навлиза в знака на Овена от 7 април и това ще му помогне да подобри ораторските си умения. Проницателността на тази зодия също ще се засили. Няма да е необичайно пред цялата седмица Овните да се държат по-помпозно и екстравагантно.

Телец – ще сте по-милосърдни от обикновено

През седмицата в знака на Телец ще се осъществи опозиция между Венера в зодиакалния знак на Рибите и Слънцето. Това ще направи Телците по-състрадателни и милосърдни. Възможно е те да опрощават дългове и загърбват спорове.

Близнаци – конфликтите ще се изострят

Присъствието на ретрограден Марс при знака на Близнаците ще ги направи по-избухливи и безконфликтното общуване с тях ще е почти невъзможно. Прибързаните и необмислени действия също ще са характерни за Близнаците през цялата седмица.

Рак – ще ви вълнуват философски въпроси

Смисълът на живота ще е основният въпрос, който ще занимава Раците през цялата седмица, независимо дали подтикът ще дойде от обществени задачи или от социални дейности. Тази седмица Раците ще се противопоставят на хората, които се конфронтират с тях.

Лъв – ще обявят гласно намеренията си

Присъствието на Меркурий в Овен ще отвори умовете и на Лъвовете. През тази седмица представителите на огнената зодия смело ще изразят намеренията си пред обществото. Меркурий предупреждава Лъвовете да ценят чуждите традиции.

Дева – ще преразгледате делника си

Представителите на зодия Дева ще се съсредоточат върху делника си през седмицата преди Великден. Планетите подкрепят тази зодия в промените, които е наложително да направи, за да излезе от рутината.

Везни – още по-голяма колебливост

Преминаващите планети ще засилят колебливостта и раздвоеността на Везните. Въпреки че ще се опитат да бъдат активни и дейни, хармонията за Везните ще се разрушава от конфликтите и напрежението.

Скорпион – в работата ще бъдете стабилни

Присъствието на Венера в Риби, на Меркурий в Овен и ретроградния Марс ще донесат една много сложна и противоречива седмица за Скорпионите. От една страна взаимоотношенията им с останалите ще се усложнят, но за сметка на това в работата се очаква печеливш и стабилен период.

Стрелец – време е за промени

Тази седмица представителите на зодия Стрелец ще са склонни да направят много промени в живота си, като не подминават и партньорствата си. Присъствието на Меркурий в Овен ще им помогне да се адаптират по-лесно към новата среда.

Козирог – ще бъдете по-разкрепостени

Меркурий в Овен ще направи представителите на зодия Козирог по-разкрепостени и изненадващите с поведението си. Козирозите ще се почустват готови за планирането на нови и по-големи задачи, с които да се заемат.

Водолей – пазете се от лекомислени постъпки

Независимо дали става въпрос за професията или личните ви отношения, Водолеите трябва да внимавате с лекомислените постъпки, защото те ще са във ваш ущърб. Вслушвайте се повече в съветите на близките си, за да избегнете проблемите.

Риби – ще ви завладее несигурност

Присъствието на Венера в Риби ще донесе на представителите на тази зодия повече несигурност и безпокойство. Ще чувствате, че не ви възприемат правилно, което ще засили вашата изолираност. За сметка на това типичното състрадание на Рибите ще се проявява с още по-голяма сила през седмицата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби