Характер и съдба на дете, родено в понеделник

loading...

Децата, които са родени в понеделник, винаги са емоционални и приемат света като място, събрало най-прекрасните същества. Те проявяват състрадание към всички – хора и животинки.

Още от малки те се опитват да помогнат на всеки. Ако видите как дете отстъпва място на възрастен в превозно средство, без за това да го е подсетил някой, има голяма вероятност то да е родено в понеделник.

Каквото и да се случи на дете, родено в понеделник, минава през сърцето му. Такива деца много обичат да споделят с най-близките си хора емоциите си и нещата, които ги вълнуват.

При общуването с деца, родени в първия ден от седмицата, трябва да се отчита фактът, че за тях най-важна е душата, а не разумът. Затова те често взимат емоционални, а не разумни решения. Ако в семейството на такова дете има чести скандали, то ще порасне комплексирано и свито.

Такова дете винаги иска да бъде утешено, когато е нещастно, и похвалено, когато е направило нещо, заслужаващо вниманието и одобрението на възрастните.

От съвсем малки такива деца не обичат да слушат страшни приказки, защото след това не могат да заспят и сънуваткошмари. Ако такова дете гледа често сцени на насилие – дори по анимационни филмчета, това го плаши и може да го направи много нервно.

Децата, родени в понеделник, са много силно привързани към майките си. От това доколко често и близо общуват с майка си, ще зависи развитието им като личност. За хората, родени в понеделник, майката остава авторитет за цял живот.

Емоционалната натура на децата, родени в понеделник, прави от тях мечтатели и романтици. Те ще се справят перфектно с уроците в училище само ако учителите им се отнасят меко с тях и не ги наказват много сериозно.

Когато пораснат, децата, родени в понеделник, се посвещават на благотворителност. Те са перфектни слушатели за всеки, който иска да им изплаче болката си.

Когато станат големи, от такива деца се изграждат перфектни изпълнители и служители. Те обаче не могат да са лидери, защото им е трудно да се скарат на някого и да взимат тежки решения, засягащи съдбата на други хора./sanovnik.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби