Зодиите любовчии

loading...

Овенът проявява чувствата си необуздано и е склонен към изневери. Ако партньорът ви е Овен, трябва да сте наясно, че за него е напълно нормално да обича вас и да флиртува с други.

Телецът е известен с това, че предпочита стабилния партньор пред възможността да флиртува всяка вечер с някой различен човек.

Близнаците постоянно се променят и са типичните любовчии. Те обичат да сменят партньорите си като носни кърпички и флиртът с тях трае много кратко. Те са специалисти по разбиване на сърца.

Ракът е любовчия с непостоянни чувства. В същото време той търси голямата любов и не харесва безсмисления флирт. За Рака е напълно нормално днес да е влюбен в един човек, а утре – в друг.

Родените под знака на Лъва са непоправими любовчии. За тях е важно да са в ролята на ловци – независимо от пола. Влюбеният Лъв е готов на всичко, за да зарадва любимия си човек, но след това рязко изстива към него.

Родените под знака на Девата се отнасят сериозно към любовта. Те са прекалено прецизни към избора на партньор. Но в същото време са склонни към авантюри извън сериозната връзка.

Везните постоянно са в търсене на идеалния партньор. Те се стремят към романтична връзка и отдават чувствата си, без да са сигурни, че това е правилният човек.

Скорпионът е противоречив в любовта. Той крие чувствата си, но в същото време се проявява тайно като собственик и ревнивец. Не е склонен към флиртове, но ако нещата с любимия му човек не вървят, ще се впусне в първата възможна авантюра.

Стрелецът предпочита уюта на спокойната връзка, отколкото романтиката на флиртовете с различни хора.

Козирогът разкрива чувствата си трудно. И въпреки че създава впечатление, че за него най-важно е семейството, той с удоволствие си позволява забежки, на които не отдава голямо значение.

Водолеят е идеалист в любовта. За него флиртът и случайните връзки са нещо недопустимо – той иска да е само с човека, на когото държи.

Рибите са създадени за любов. Когато флиртуват, те се чувстват в свои води. Когато се влюбват, те винаги си мислят, че този път са попаднали на голямата любов. След това внезапно се разочароват – до следващото влюбване./sanovnik.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби