За нас

Bradva.bg е независима онлайн медия за новини, анализи и коментари, а наши автори са утвърдени журналисти и експерти с актуален поглед върху политиката, бизнеса, спорта, културата, изкуството и други аспекти на съвременното общество.

По страниците на Bradva.bg освен сериозна тематика ще можете да откриете и развлекателно съдържание, което създава позитивни нагласи сред аудиторията. Стремежът ни е голяма част от публикуваните статии, фотографии и видеоматериали да бъдат смели и да отразяват реалностите на настоящето без „фасадите“, издигани от политически обвързани структури. Ние се ръководим от принципите на Етичния кодекс на българските медии и се стремим към високи професионални стандарти за качество на представеното съдържание.

Като медия приемаме за свое моралнато задължение поддържането на най-добрите практики в световната журналистика, а наша цел е сайтът Bradva.bg да бъде генератор на идеи, на интелектуално удоволствие и положителни емоции.

Ние вярваме, че свободните медии са задължителен коректив и обществен стълб на демократичното общество в европейска България.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби