фирма

 | 

 

 

Ръководителят на компания за покриви в Ленгерих, Германия, заяви на страницата си в социалната мрежа, че ще спре всеки, който е ваксиниран срещу COVID-19, от работа.

 

Според немски медии директорът на компанията е публикувал съобщението си във Facebook. В публикацията, която беше изтрита след последвалия шум, наред с други неща, се казва: "Ако служител на нашата компания се ваксинира, той ще бъде уволнен незабавно." И още: „Ние се отказваме от експериментите с производителността на нашата компания в полза на фармацевтичната индустрия“.

 | 

 

 

След предприето разследване служители на участъка в Лесичово разкриха крупна кражба от частна фирма. Преди няколко дни от управлението на столична фирма подали сигнал в полицейския участък в Лесичово. Била констатирана кражба от складова база на дружеството, намираща се в село Динката.

 

Categories:

 | 

 

 

За последното денонощие на територията на Пловдивска област има 8 новорегистрирани случая на COVID-19.

 

От тях 6 са установени в частна фирма във Войводиново с 14 души персонал. Управителят е изследвал работниците по желание и веднага е предприел всички противоепидемични мерки след положителните проби.

 

Categories:

 | 

 

 

Вчера наобяд в 7-мо РУ на МВР в столицата е получен сигнал за колабирал мъж в магазин „VKF RENZEL”. На място веднага е изпратен екип на Спешна помощ, който за съжаление единствено констатира смъртта на мъжа.

Оказва се, че починалият е управителят и собственикът на фирмата, стопанисваща обекта, разбра Glas.bg. На място е извършен оглед, трупът е транспортиран в Клиниката по съдебна медицина и деонтология.

 | 

 

Работодателят Петър Петев от русенска фирма в областта на услугите въведе 4-дневна работна седмица.

"Имат 3 почивни дни, а понякога 4, когато слеят петък и понеделник. Резултатите са изключителни, атмосферата в офиса е невероятна, а присъствието на служителите е постоянно и плътно", обяснява самият работодател пред Нова телевизия. "Имаме време за близките си, не се притесняваме кога ще отидем на фризьор например", споделят служителките.

Categories:

 | 

 

Задържаният за кибератаката срещу базата с данни на НАП е водел курсове за повишаване на уменията на служителите на ГДБОП по киберсигурност. Това разкриха адвокатите и юристконсултката на фирмата, в която работи 20-годишният Кристиян Бойков Георги Стефанов и Любен Казанлиев. Те дадоха брифинг пред медиите, като не скриха и подозренията си, че може да са понесли удар и от конкуренцията в бранша, предаде Нова телевизия, цитирани от новини.бг.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби