вила

 | 

 

 

Върховна административна прокуратура сезира началника на Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) да извърши незабавна проверка на място и по документи, на строеж на вила „Аглика", намираща се в природен парк „Витоша", относно спазване на всички нормативни изисквания на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и подзаконовите нормативни актове по прилагането му и другите нормативни актове по устройство на територията.

 

Categories:

 | 

 

 

Адският пожар във вила край Шумен, където загинаха две момиченца на 5 месеца и 1,5 г., може да е тръгнал от неправилно ползване на нагревателен уред - електрическа печка „Лъч“. Това е една от версиите за причините довели до трагедията. Не се изключва и тази за кражба на ток и възникнало късо съединение, каза комисар Иван Иванов, директор на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“-Шумен, съобщи Труд.

 

В специализирана лаборатория ще се анализират кабели, които ще покажат за първично или вторично късо съединение става въпрос.

Categories:

 | 

 

В РУ Хасково е получено съобщение от 52-годишна жена от града, за това, че е намерила 50-годишен мъж обесен в дома ѝ във вилна зона „Орфей“.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР- Хасково.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби