отец Иван

 | 

 

 

Проблеми с белите дробове пратиха отец Иван в болница. Духовникът потвърди, че отново има здравословни неприятности, като на моменти положението му е тежко.

 

"Не мога да дишам, има проблем с дробовете, но не е коронавирус", споделя отецът.

През последните седмици отец Иван изпитва сериозни затруднения да подсигури живота през зимата в двата си приюта.

 

Categories:

 | 

 

Павлинка, заради която на 15 август стана кървавия екшън в приюта на отец Иван в Нови хан, духна с бебе на ръце от дома, научи Lupa.bg. Освен това 27-годишната ромка обвини отец Иван, че той е виновен за кървавото меле и че свещеникът пръв нападнал с бухалка приятеля й Милен с намерение да го уби, пише lupa.bg.

Categories:

 | 

 

Искаше да ми вземе ключовете и детето. Винаги съм получавала заплахи от него. Аз избягах от него, защото няма начин да се оправи. Това е причината да дойда при отец Иван и да потърся помощ. Няколко пъти е искал да вземе детето, но аз не му годавам. Питам го има ли пари и дом. Уплаших се много вчера, най-вече за детето си.

Все още не съм спокойна. Не съм подавала жалби срещу него, защото ме е страх, че ще нарани детето, пише новини.бг.

Аз си нямам никого.

Categories:

 | 

 

Такова нещо не се бе случвало 30 години. Това разказа в сутрешния блок на БНТ отец Иван, който вчера ранен, а неговия помощник Атанас бе наръган с нож при нападение в приюта в Нови хан.

"Виках му спри се бе, спри се бе. Атанас скочи върху него, иначе не можех да се измъкна. Боричкаха се, изведнъж Атанас го подгони навън, тениската му беше скъсана", каза днес отец Иван, който още има кръв по ухото.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби