бардак

 | 

 

 

Полицаи щурмуваха стриптийз клуб, пригоден за бардак в столичния кварта „Иван Вазов“. В заведението предлагащо еротични танци се предлагали и сексуални услуги срещу заплащане. За целта имало пригодени помещения, в тях се извършвали полови сношения и блудства.

Наетите танцьорки в нощния клуб били склоняване към проституция. Половината от заработените пари жриците давали на управителя на заведението.

Categories:

 | 

 

Британската драма с триото Вяра, Надежда и Любов Станчеви продължава. Две от благоевградчанките бяха арестувани в Лондон на 1 октомври. Надежда се опита да обясни с пост в социалните мрежи какво се е случило, съобщи lupa.bg..

Оказа се, че дошлите полицаи са й дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английски и помолила за адвокат. След което с една от сестрите й били откарани в ареста, където й взели отпечатъци.

Според българи, живеещи в Лондон, това е стандартна процедура, но според Надежда е поръчков, за да „строят билдинги в Лондон”.

Categories:

 | 

 

Платени жрици на калъп с клиенти в специално оборудвани помещения са заварили ченгетата, които атакуваха еротик бар "Мулен Руж" на Слънчев бряг снощи. Стандартният сеанс вървял по 100 лв., но по преценка на момичето можело да скочи и двойно, разкриват криминалисти, пише лупа.

Десетте изведени от бара момичета били от цяла България, всички пълнолетни. Някои от тях работели на трудов договор като танцьорки, но основното им занимание било да предоставят сексуални услуги срещу заплащане, казаха от полицията. 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби