министерски съвет

 | 

 

 

 

Министерският съвет прие Национална стратегия по миграция на Република България 2021-2025

Министерският съвет прие Национална стратегия по миграция на Република България 2021-2025. Документът формира политическата рамка за изграждане на комплексна и устойчива нормативна и институционална основа за успешно управление на законната миграция и интеграция, за предоставяне на необходимата грижа за търсещи и получили международна закрила лица в България, както и за превенция и противодействие на незаконната миграция.

 | 

 

 

Има ли сме какви ли не случаи, имаше и писмен въпрос до мен: "Мога ли да видя гаджето си?". Официално писмо. Ясен е какъв е отговорът. Всичко, което се прави, е да се предотврати разпространението на тази зараза. Това ни е основната цел - да предотвратим безцелното пътуване. Иначе, ако човек иска да заблуди системата, винаги ще намери начин, а и българите сме царе на това, коментира главният секретар.

Categories:

 | 

 

За чумата отговорност носи Министерският съвет и премиерът. Това заяви в Шумен председателят на БСП Корнелия Нинова, която подчерта, че БАБХ е била инструмент за изпълнение на правителствени решения.

"Кой проспа година и половина и даде пари за бутафорната ограда - правителството и Порожанов. Кой реши да се отпуснат триста лева за почистване на дворовете и нито лев за плащане по пазарни цени - правителството", допълни още соцлидерът.

Според нея унищоженият роден сектор ще бъде компенсиран с внос и цените се увеличават, пише лупа.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби