Десислава Иванчева

 | 

 

Столичната общинска избирателна комисия отказа да регистрира Десислава Иванчева за изборите за местна власт на 27 октомври, пише блиц.

Кандидатурата на бившата кметица на столичния район "Младост" за кандидатира за кмет на София бе издигната от "Християндемократическа партия на България" на Ирина Абаджиева-Репуц.

Categories:

 | 

 

Вчера до медиите беше изпратен сигнал от Йордан Бонев, към който се съдържат видео и звукови файлове, на които е записана Десислава Иванчева. Същият днес беше внесен и в прокуратурата, а Бонев публично пред медиите застана с името си зад него, съобщи blitz.bg.

Очевидно Бонев е от бил от близкото обкръжение на осъдената на 20 години за корупция Иванчева и е детайлно запознат с методите и средствата, с които се организират „протестите“ против прокуратурата и избирането на Гешев за главен прокурор.

Categories:

 | 

 

Спешен здравословен проблем е възпрепятствал Десислава Иванчева да се яви на днешния медиен брифинг, който самата тя обяви във връзка с предстоящите местни избори и политическата битка за София.

Пред сайта Actualno.com Иванчева потвърди, че не е дошла заради хранително натравяне.

Categories:

 | 

 

Доказателства за подготвян преврат срещу властта бяха разпратени до редица медии. Сигналът е подаден от Йордан Йорданов Бонев, син на Венцислав Ангелов - Чикагото, съобщава Дарик. От сигнала става ясно, че е имало сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, съобщава блиц.

 | 

 

Бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева ще участва в изборите за кмет на София, а заместничката й Биляна Петрова ще се кандидатира за районен кмет на „Младост“. Това съобщи Иванчева във Фейсбук, пише новини.бг.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби