полиция

 | 

 

 

олиция и РЗИ нахлуха в столичното заведение Brick café, което се опълчи на десетдневния локдаун и обяви, че ще остане отворено въпреки новите мерки.

“Съставен ни е протокол, направиха ни предупреждение, че заведението трябва да затвори. Така и ще направим, няма да се противопоставяме повече на заповедта на здравния министър“ - казаха от ресторанта пред екип на GlasNews.bg.

Categories:

 | 

 

 

Пловдивската полицията създава организация за недопускане на извършване на просия от лица по главните булеварди и улици, както и на лица, жонглиращи в зоната на кръстовищата.

 

Categories:

 | 

 

 

Зрелищно задържане на четирима непълнолетни младежи в Пловдив.

 

След продължителна гонка по главни улици и булеварди те са били блокирани от полицията в центъра на града.

 

Оказало се, че става въпрос за 16-годишен ученик от Техникума по автотранспорт и трима негови спътници.

 

Categories:

 | 

 

 

Малко преди полунощ на 21 юни в РУ Хисаря е получен сигнал за това, че в района на минерален павилион „Колонадата“, неизвестно лице товари с плочи от бетон своя лек автомобил. Незабавно изпратен автопатрул установил, 37-годишен мъж, жител на населеното място, който е натоварил 39 броя тротоарни плочи в автомобил „Воксхол Вектра“, но в хода на проверката водачът на превозното средство не успял да представи документ за собственост на въпросните плочи.

Categories:

 | 

 

 

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми Н.М., на 41 г., и С.Т., на 35 г., за това, че на 25 май 2020 г., в гр. Пловдив, в съучастие, като извършители, са причинили лека телесна повреда на 29 – годишен мъж, по хулигански подбуди – престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 вр. чл. 130 ал. 1 вр. чл. 20 ал. 2 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

 

 | 

 

 

С фиш ще може да се налагат глоби, имуществена санкция, да се отнема книжка и контролни точки. Това предвиждат предложения за промени в Закон за движението по пътищата, които бяха пуснати за обществено обсъждане.

 

Те целят да съкратят процедурата по налагане санкция при нарушения.

 

Сега действащите разпоредби минават през издаването на наказателно постановление. А заради давностни срокове и това, че нарушителите не могат да бъдат открити, санкциите остават несъбрани.

 

Categories:

 | 

 

 

Акция на Специализираната прокуратура и Столичната полиция е стартирала рано тази сутрин в района на кв. "Левски". На адрес в квартала се извършват претърсвания и изземвания, съобщи Нова.

 

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби