майки

 | 

 

 

Родители на деца, които не са приети в ясла или градина изразиха недоволството си от малкото места в детските заведения. Те коментираха, че проблемът в София е налице от години.

 

Заместник-кметът по образованието Тодор Чобанов покани протестиращите на среща. След нея стана ясно, че от есента ще се направи всичко възможно, за да има още 1000 допълнителни места.

Categories:

 | 

 

Шокиращото състояние на болничните стаи в Клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив възмути хората от цялата страна. Във фейсбук тръгна кампания за набиране на средства за ремонт.

"Условията не са човешки", "Когато влязох в коридора просто се разплаках къде трябва да държа 6 месечното ми бебе" са част от разказите на няколко майки, лежали в клиниката. Снимките от болните стаи потвърждават казаното.

Categories:

 | 

 

Майките от ”Системата ни убива” алармират за неспазване на Закона за личната помощ в няколко направления от страна на социалните от Дирекция ”Социално подпомагане” в ”Красно село”. Те са чакали около 2 месеца социалните да посетят младежите и да направят оценка, за да им бъде осигурен асистент, пише frognews.bg.

Пред Bulgaria ON AIR протестиращата Вера Иванова обясни, че освен нейното дете, само от отдела в "Красно село" още 52-ма души са били лишени от асистен за август.

Майките от "Системата ни убива" сигнализират за неспазване на Закона за личната помощ

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби