Братя Галеви

 | 

 

 

Янек от Дупница получил снимка от гроба на родителите си в деня, в който изчезна след среща с гард на Галеви. 17 дни вече няма и следа от него.

Рязали гумите на колата и чупили прозорците му. Преди време спял с жената на охранителя, затова брат му подозира добре планирано отмъщение. Отвличане е основната версия, по която работят разследващите, но има и вероятност 43-годишният мъж да е станал случайна жертва на престъпление

Categories:

 | 

 

 

43-годишният Янек Миланов от Дупница е изчезнал мистериозно след скандал с гард №1 на Братя Галеви, Васил Капланов – Каплата.

Мъжът, за който вече ви съобщихме, е в неизвестност от 31-и юли, когато негови близки подават сигнал в полицията, че нямат връзка с него.

Служители на РУ – Дупница, са предприели незабавни оперативно-издирвателни действия, а Янек Миланов е обявен за общодържавно издирване.

Според данните от полицията, мъжът работи в чужбина, а по време на отпуските си се завръщал в родния град.

Categories:

 | 

 

 

Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, са агенти на службата на САЩ за борба с наркотиците ДЕА и това обяснява ловкото им измъкване от проблемите с правосъдието у нас, твърди бивш служител на ДАНС, цитиран от столичен седмичник, цитиран от Блиц.

По думите му бившите барети са изведени в чужбина и вкарани в програмата на ДЕА за защитени свидетели. Според него „изчезването” им е пълна инсценировка, американската агенция просто се е погрижила за своите дългогодишни лоялни служители.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби