служител

 | 

 

 

Пълна дезинфекция в сградата на РЗИ-Шумен. Причината е положителна проба на служител от здравната инспекция. Във връзка с този случай са взети общо 18 проби на служители на РЗИ - Шумен.

 

Categories:

 | 

 

 

Във връзка с подаден сигнал от председателя на Държавна агенция разузнаване /ДАР/, съдържащ данни за разгласяване на класифицирана информация от служител на ДАР, във Военно-окръжна прокуратура - София е образувано досъдебно производство.

 

Categories:

 | 

 

 

Пожар е избухнал в двуетажния магазин с шоурум на веригата „Зора” в бургаския жк. „Изгрев”.

Към мястото пътуват 6 пожарни и линейка на Бърза помощ. По първоначални данни, след включване на алармената инсталация, клиенти и продавачи са успели да напуснат горящите помещения. Това информира очевидец, цитиран от Флагман.бг.

В спасителната операция са включени всички налични коли на противопожарната служба в Бургас.

Categories:

 | 

 

 

Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, са агенти на службата на САЩ за борба с наркотиците ДЕА и това обяснява ловкото им измъкване от проблемите с правосъдието у нас, твърди бивш служител на ДАНС, цитиран от столичен седмичник, цитиран от Блиц.

По думите му бившите барети са изведени в чужбина и вкарани в програмата на ДЕА за защитени свидетели. Според него „изчезването” им е пълна инсценировка, американската агенция просто се е погрижила за своите дългогодишни лоялни служители.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби