авиация

 | 

 

 

Пътниците могат да очакват нови мерки с излизането на авиокомпаниите от карантината заради коронавируса и още по-дълго време, за да се качат и слязат от самолета. 

 

Ще има нови пунктове за проверка на телесната температура, опашки от чакащи хора, които се простират до паркингите, и бариери от плексиглас, изолиращи служители и клиенти.

 

Categories:

 | 

 

 

Парад на 6 май няма да има, ще участват само парашутните войски и авиацията и така ще бъде отбелязан празникът. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов пред журналисти след изслушването му в парламента.

„Парад не може да има, как ще има парад на 6 май. Къде ще стоят хората? Това, което е говорено с Каракачанове, е за само за парашутните войски и авиацията. Правят едно движение, с което да честваме празника. Дори в Русия махнаха парада, където по време на Втората световна война в е имало парад“, даде пример той.

Categories:

 | 

 

Млада дама от Нова Загора осъществи мечтата си да лети. Особеното е, че за първи път в историята на бойната ни авиация момиче пилотира боен хеликоптер Ми-24, познат от филмите за Рамбо, съобщава бТВ.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби