Васил Божков

 | 

 

 

Певицата и бизнесмен Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана показа обвинението на прокуратурата към нея.

То не е за злоупотреба с европейски средства, а за това, че е заплашила ръководството на АПИ, че ще останат без работа, като второто е, че е дала неверни данни при усвояването на европейски средства.

Тя настоя, че не е заплашвала членовете на управителния съвет на АПИ с това, а че ще изнесе публично данни за злоупотреби и ще сезира прокуратурата за това.

Categories:

 | 

 

В началото на юни Върховна административна прокуратура (ВАП) сезира началника на Дирекцията национален строителен контрол (ДНСК) и главния архитект на София да извършат незабавна проверка на законността на реализирано строителството в комплекс „Нове Хоумс" на жилищни сгради с цел продажба на адрес: гр. София, бул. „Цар Борис III" № 126.

 

Categories:

 | 

 

 

Васил Божков е в топла връзка с депутата от БСП Александър Паунов и журналиста от "Фрогнюз" Огнян Стефанов, изключително близък до банкера беглец Цветан Василев. Същата медия е съорганизатор на протеста срещу правителството и главния прокурор заедно с Бабикян, Хаджигенов и Минеков. Това стана ясно от доказателства, разпространени от сайта на Спецпрокуратурата.

 

Categories:

 | 

 

 

Най-тежката мярка - "задържане под стража", постанови Специализираният наказателен съд за приближените до бизнесмена Васил Божков - Славчо Марков и Веселин Балтов.

 

Двамата бяха задържани при спецакция в петък, а спрямо тях вече са повдигнати обвинения за участие в престъпна група за убийства, изнудвания и други тежки престъпления, ръководена от намиращия се в Дубай Божков.

 

Categories:

 | 

 

 

Приближени на бизнесмена Васил Божков, който се укрива в Дубай, следели и снимали магистрати и децата им. Прокурорите се натъкнали на снимки, профили, лични данни на магистрати и членове на техните семейства при претърсването в дома на Славчо Марков в кв. "Симеоново" в петък.

Ето какво съобщиха от Специализираната прокуратура:

 

Categories:

 | 

 

 

Дясната ръка и шеф на охраната на Басил Божков Веселин Балтов е арестуван преди минути в Сандански, пише struma.com.

 

Балтов е човекът, отговарял за сигурността на боса в продължение на години.

 

Той е сред тримата най-близки хора на Божков.

 

Categories:

 | 

 

 

Върховна административна прокуратура сезира началника на Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) да извърши незабавна проверка на място и по документи, на строеж на вила „Аглика", намираща се в природен парк „Витоша", относно спазване на всички нормативни изисквания на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и подзаконовите нормативни актове по прилагането му и другите нормативни актове по устройство на територията.

 

Categories:

 | 

 

 

Специализираната прокуратура привлече днес към наказателна отговорност Васил Божков за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, създадена с цел извършване на тежки умишлени криминални престъпления. Това съобщиха от ведомството.

 

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби