мероприятия

 | 

 

 

Предвид повишените нива на заболеваемост и във връзка с действащата извънредна епидемична обстановка в България, до 30 ноември включително се забранява провеждането и се отменят всички масови културни прояви и масови спортни събития на закрито на територията на Велико Търново и общината, планирани от или с участието на местната управа.

 

Това е вписано в специална заповед на кмета Даниел Панов, съобщава 24 часа.

Categories:

 | 

 

 

Със заповед № РД-09-327/11.04.2020 министърът на младежта и спорта Красен Кралев удължи срока на забрана за провеждане на спортни мероприятия до 13.05.2020 г.

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на коронавирус COVID-19 на територията на Република България се преустановява до 13.05.2020 г. провеждането на всякакъв вид масови мероприятия, включително спортни, културно-развлекателни и научни (кина, театри, концерти, музеи, конференции, симпозиуми, спортни и СПА центрове, фитнес-зали и други).

 | 

 

 

Кметът на Община Варна Иван Портних издаде заповед за ограничаване на мероприятия с цел превантивни мерки против коронавируса, предаде Радио „Фокус“ – Варна .

С цел ограничаване разпространението на коронавируса със заповед на кмета на морската столица се въвеждат следните мерки на територията на Община Варна от днес:
1. Преустановяване на посещения на културни мероприятия, в т.ч. кина;
2. Провеждането на спортни събития да се извършва без публика;
3. Забрана за провеждане на масови мероприятия с участие на деца

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби