Волен Сидеров

 | 

 

 

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се яви в Трето РПУ в София заради получена призовка.

 

Пред медиите той обясни, че е извикан заради призовка по три обвинения. Те са свързани с негов апел от тв екрана хората да отидат на църква по време на един от най-големите християнски празници - Цветница, когато у нас бе обевано извънредното положение заради COVID-19.

 

Categories:

 | 

 

 

Софийският районен съд отмени гаранцията от 50 000 лв., която лидерът на "Атака" и общински съветник в столицата Волен Сидеров трябваше да плати по едно от делата срещу него, за да остане на свобода.

Тя му бе наложена на 14 април т. г. от районната прокуратура.

Трима адвокати на Сидеров са обжалвали гаранцията. Те посочили, че липсват мотиви за вида и размера й и че тя не е съобразена с имущественото и семейното състояние на Сидеров. 

Categories:

 | 

 

 

Борислав Муеров - бивш шеф на "Охранителна полиция" осъди лидера на "Атака" Волен Сидеров да му плати обезщетение от 1000 лева, съобщава "Лекс".

Решението на Софийския районен съд (СРС) идва близо 5 години след завеждането на иска, тъй като настоящият столичен общински съветник не можеше да бъде открит.

Муеров е завел частичен иск от 1000 лева за непозволено увреждане като част от 20 хил. лева, които претендира за причинените му неимуществени вреди от обидни думи от страна на Сидеров.

Categories:

 | 

 

 

Деница Гаджева-Сидерова и верни атакисти посрещнаха Волен Сидеров пред Трето столично РПУ, в чийто арест партийният вожд прекара последните 24 часа.

Лидерът на „Атака“ бе натикан в кауша с прокурорско постановление заради отправени призиви към българите да нарушават обявената карантина по Великден със слогана „Бог е над Мутафчийски“. За изцепката Сидеров излиза на свобода срещу 50 хиляди лева гаранция.

Categories:

 | 

 

 

Волен Сидеров отнесе нова гаранция от 50 000 лева за заплахи към прокурори и полицаи. 

Във връзка с отправените заплахи от страна на Волен Сидеров, общински съветник в Столичния общински съвет (СОС) и лидер на политическа партия „Атака“, спрямо органите, водещи разследване срещу него, с цел да не изпълнят задълженията си, за който случай Софийска районна прокуратура се самосезира и образува досъдебно производство, съобщиха официално от прокуратурата.

Categories:

 | 

 

 

Бившият депутат и настоящ общински съветник Волен Сидеров, който призова хората да не спазват въведените мерки в извънредното положение, се яви в Столичната дирекция на вътрешните работи и беше задържан за 24 часа.

От СДВР той ще бъде отведен в 3-то РПУ.

Categories:

 | 

 

 

Бившият депутат и настоящ общински съветник Волен Сидеров, който призова хората да не спазват въведените мерки в извънредното положение, се яви в Столичната дирекция на вътрешните работи, предаде БГНЕС. 

Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го обяви за общодържавно издирване, след като в качеството му на обвиняем не се е явил за предявяване на обвинения. Сидеров е бил редовно призован. Разследващ полицай разпореди принудителното му довеждане.

Categories:

 | 

 

 

Във връзка с високия медиен интерес Софийската районна прокуратура информира, че Волен Сидеров (написан в съобщението с инициалите В.С., бел.ред.), общински съветник в СОС, е обявен за общодържавно издирване.

Лицето, след редовно призоваване, в качеството му на обвиняем, не се е явил пред разследващия орган за предявяване на обвинения, за което е постановено принудителното му довеждане. Обвиняемият не е открит на известните по делото адреси, което е наложило обявяването му на 15.04.2020 г. за общодържавно издирване.

Categories:

 | 

 

 

Софийската районна прокуратура обвини Волен Сидеров за извършени две престъпления, определена му е мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 50 000 лева., съобщават от държавното обвинение.

Прокуратурата се самосезира и за закана срещу орган на власт.

Сидеров се е явил в СДВР-МВР, за да му бъде предявено постановление за привличане в качеството му на обвиняем за извършено престъпление.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби