Доспат

 | 

 

 

Почина 64-годишен мъж, хоспитализиран в МБАЛ-Смолян с коронавирусна инфекция, е починал, съобщи д-р Мими Кубатева, директор на РЗИ-Смолян. Мъжът е от Доспат. Здравните власти не съобщават за придружаващи заболявания. Смъртните случаи от началото на пандемията в Смолянска област вече стават осем.

Categories:

 | 

 

 

7 работници във фирма за производство на плетиво в гр. Доспат са дали положителни проби за COVID-19. Това съобщиха от РЗИ - Смолян.

 

Днес са обявени за положителни на COVID-19 седем работници във фирма за производство на плетиво в гр. Доспат. Поставени са на 28-дневна домашна изолация в дома и са във връзка с личните си лекари. Под карантина за 14 дни са колегите им, с които са били в контакт. На фирмата са предписани засилени противоепидемични мерки и пълна дезинфекция на помещенията.

Categories:

 | 

 

 

13 са новите положителни на COVID-19 в Доспат. Те са без оплаквания и карантинирани за 28 дни. От тях 3 са деца. Жена на 58 г. от с. Барутин с положителна проба за COVID-19 от 8 юни е приета в МБАЛ-Девин заради повишена температура и затруднено дишане.

 

Новите случаи са на контактни заразените в цеха за производство на детски играчки. Изпратени са нови 28 проби за PCR изследвания.

Categories:

 | 

 

 

30 души контактни със заразените в цеха за производство на детски играчки в Доспат са с положителни проби за COVID- 19 в Доспат.

 

10 от тях са деца, съобщи д-р Мими Кубатева, директор на РЗИ- Смолян.

 

Categories:

 | 

 

 

57-годишен мъж е починал след инцидент в Доспат. Той е паднал от покрив.

 

Мъжът първоначално е бил настанен в МБАЛ „д-р Братан Шукеров“ АД в Смолян, но впоследствие е преместен в УМБАЛ "Св.Георги" в Пловдив. 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби