Е ВЕЧЕ УДАРИХМЕ ДЪНОТО! СЪПРУГАТА НА ЦЕЦО ЕЛВИСА ИЗРЕВА И ПУСНА ТЕЗИ СНИМКИ! ВИЖТЕ САМО СВИНЩИНАТА НА СЛЪНЧАКА!

Съпругата на Цецо Елвиса Мариела Нейкова взриви мрежата със снимки от Слънчев бряг. На скандалните кадри са запечатани двама младежи – момче и момиче.

Момчето държи в ръката си каишка, но в края й няма кученце, а младо момиче, което е застанало на колене, а на едната от снимките целува обувките на „господаря” си. „Господарят и кучето му) И това доживях да видя на Слънчака)

Да отбележа - бяха българи и не бяха друсани или пияни. И сериозно си беше изтрещяло положението!!!”, написа половинката на най-известния български двойник на Краля на рока Елвис Пресли.

Постът със скандалните фотографии моментално отприщи гневна вълна от коментари в мрежата. Всички са категорични, че това е пошло и просташко, но никой не крие, че е изненадан, че подобно нещо се случва в Слънчев бряг, пише Блиц. 

„Изтрещяли навсякъде! Какво да се надява на добро човек,какъв пример,какви родители....каква психика...... но и в др държави има отрепки......”; „ .. В този помиярник какво друго да срещнеш освен помияри....Жалка реалност от нереална държава....” и  „Поредните извращения! Жалко за тези млади хора!”, са само част от мненията, които хората оставят под снимките. Някои се чудят къде е полицията в този момент и защо не реагира.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби