краят на света

 | 

 

Геолози предрекоха глобален катаклизъм, съобщават световните осведомителни агенции.

Според експерти от университета на Отаго в Нова Зеландия, глобалното затопляне ще доведе до страшни последици за Земята. Учените са на мнение, че след време разтворения кислород в морската вода ще намалее катастрофално, което ще се окаже и катастрофално за човечеството.

Геолози изследвали съдържанието на изотопи на урана в седименти, някои от които датират отпреди около 100 милиона години, на териториите на Англия и Италия.

Categories:

 | 

 

Датата на края на света е известна – 2068 година.

Метеорит-убиец лети към Земята и този път навярно няма да ни се размине, твърдят учени скептици.

Астероидът Апофис е наречен така на името на древноегипетския бог-змия, който се опитвал да унищожи всичко живо. С името явно са сполучили, защото според прогнозите злокобният астероид ще удари Земята през 2068 г.

Диаметърът му е 325 метра, тежи 50 милиона тона. За сравнени е – всички жители на Земята, взети заедно, тежат 287 милиона тона.

Categories:

 | 

 

 

Холандската полиция откри семейство, скрито в мазето на отдалечена селска къща, където, според сведенията, прекарало девет години „в очакване на края на света“.

Открит е мъж, за когото се смята, че е баща на семейството, и шест негови деца на възраст между 18 и 25 години близо до село Руйнерволд в северната провинция Дренте.

Categories:

 | 

 

Холандската полиция откри семейство от 7 души, скрито в мазето на отдалечена селска къща, където, според сведенията, са прекарали години "в очакване на края на света". Открит е мъж, за когото се смята, че е баща на семейството, и шест негови деца на възраст между 18 и 25 години близо до село Руйнерволд в северната провинция Дренте, пише блиц.

Categories:

 | 

 

Планетата Земя умира! Мрачната прогноза правят учени на база на прогнози, че Слънцето ще нарасне до размера на червен гигант и ще изгори всички планети. Когато от тях са останали само въглени, червеният гигант ще започне да се охлажда и ще се свие до размерите на бяло джудже, пише лупа.

Това ще бъде краят на Слънчевата система. Човекът няма да има място в нея, пише Олга Бугрова в статия за “Спутник”, цитирана от БГНЕС.

Categories:

 | 

 

 

Митар Тарабич (1829 – 1899) бил сръбски селянин, когото Бог и провидението надарили с необичайни способности – да предсказва бъдещето, разбра bradva.bg

Митар бил неграмотен и разказвал за своите видения на местния свещеник Захари Захарович (1836 – 1918), който записвал пророчествата му. Днес този безценен ръкопис се съхранява у правнука на Захарович – Деян Маленкович, пише “Труд”.

Предсказанията на Тарабич с удивителна точност се сбъдват през ХХ век след свалянето на сръбската кралска династия на Обреновичите.

Categories:

 | 

 

 

Различни експерти неведнъж са предупреждавали, че краят на света ще настъпи съвсем скоро.

Специалистите споделят всякакви версии, част от които звучат повече от фантастично. Един експерт обаче успя да разшифрова Библията и ако може да се вярва на думите му, краят на света ще настъпи още в края на 2019 година, разбра 365novini.

Categories:

 | 

 

Пукнатини, открити на Слънцето по време на наблюдения от обсерваторията Манула Лоа, обезпокоиха астрономите, съобщават световните издания. Преди това учените не са се сблъсквали с подобно явление, пише блиц.

Пукнатините могат да означават ускоряване на процеса на топлината, което ще доведе до 2 логични последици.

Categories:

 | 

 

НАСА и Европейската космическа агенция обединяват усилията си за амбициозна мисия за използване на космически кораби за отклоняване на астероид, пише лупа.

Изследователи и инженери от двете агенции се срещат в Рим следващата седмица, за да обсъдят идеята, за която смятат, че е реален метод за защита на планетата ни.

Проектът ще бъде насочен към по-малкото тяло на двойния астероид Дидимос, който обикаля около Земята и Марс. Единият космически кораб е предназначен да го унищожава, а другият ще изследва останките на Дидимос, след като бъде разбит.

Categories:

 | 

 

Краят на света идва! Древногръцки компютър предрече, че на 1 септември 2019 г. всичко приключва. Според някои данни устройството може да определя датите на лунните и слънчевите затъмнения, но след това е станало ясно, че наличните данни свидетелстват за скорошна експлозия на Слънцето, пише лупа.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби