Велико Търново

 | 

 

 

Триетажна къща горя в центъра на Велико Търново. Пламъците бяха обхванали втория и третия етаж от сградата. 

 

Огънят е локализиран. Няма пострадали, не съществува и опасност за близките сгради.

Categories:

 | 

 

 

Заради нуждата от физическа изолация за първи път тази години военният парад на Българската армия се състоя без публика и в ограничен мащаб. Сухопътната част от празненствата се проведе във Велико Търново. Това се случва за първи път от 100 години насам.

 

С освещаване на бойните знамена и поднасяне на венци и цветя в памет на загиналите воини започна Деня на храбростта в Националния военен университет.

 

Categories:

 | 

 

 

Починал е 80-годишен мъж, инфектиран с коронавирус и настанен за лечение в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" - Велико Търново, съобщиха от областния оперативен щаб.

Пациентът е бил хоспитализиран на 12 април с перитонит, страдал е и от артериална хипертония, неисулинозависим диабет и е бил в състояние след прекаран мозъчен инсулт. 

Categories:

 | 

 

 

Четирима души медицински персонал на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ и 79-годишна жена, която е настанена в специализирано отделение на стационара, са новите пет случая, дали положителна проба за коронавирус във Велико Търново. 

Оказва се, че възрастната пациентка всъщност е същата от преди две седмици, която лекуваха от коронавирус в болницата и дори бе изписана след подобрение, пише "Борба". След като се прибрала вкъщи, се влошила, получила гастроентерологични проблеми и затова се наложило отново да бъде хоспитализирана.

Categories:

 | 

 

 

Домашният социален патронаж към Община Велико Търново осигурява топъл обяд и на великотърновци с принос към отбраната на страната, които са потребители на социалните кухни към военното министерство.

Ежедневно над 520 жители на нашия град и общината получават топъл обяд в домовете си, предаде „Борба”.

Categories:

 | 

 

 

36-годишен мъж от Горна Оряховица пренощува в полицейския арест, след като е причинил телесна повреда на 19-годишната си племенница, съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

Деянието е извършено в четвъртък около 19,00 ч. и след употреба на алкохол. В хода на разследването е установено, че мъжът е нанесъл порезна рана в областта на ръката на потърпевшата с моторен трион, след възникнала разпра между двамата.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби