Домашен арест

 | 

 

 

Апелативният специализиран съд пусна под домашен арест певицата Лиляна Деянова - ЛиЛана.

Тя е обвинена за източване на еврофондове. Според прокуратурата Деянова отчитала фиктивни сделки.

На предишната инстанция - Специализираният съд я остави в ареста. А Деянова заяви тогава пред медиите, че процесът срещу нея и съдружника й Мартин Георгиев е репресия.

Categories:

 | 

 

 

Софийски градски съд пусна под „Домашен арест“ на Атанас Георгиев, обвинен за убийство по непредпазливост в столичния кв. „Димитър Миленков“.

 

Защитата на Георгиев не отрече, че той е автор на деянието. Съдът също прие, че от събраните до този момент доказателства, може да се направи обосновано предположение, че имено Атанас Георгиев е извършител на убийството. Към момента обаче няма данни да е целял смъртта на загиналия.

Categories:

 | 

 

 

Маринела Арабаджиева да бъде освободена. Това разпореди състав на специализирания съд с председател Христина Михайлова. Днес бе взето решение тя вече да бъде под домашен арест в жилище на улица "Любата". 

 

Съдът спря делото срещу съпруга й Ветко Арабаджиев, а доказателствата срещу останалите 7 подсъдими за участие в организирана група за измами и пране на пари върна на прокуратурата за отстраняване на процесуални нарушения. 

Categories:

 | 

 

 

Йоан Матев излиза от ареста окончателно. Той е подсъдим за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина преди няколко години.

Тричленен състав на Апелативен съд - София потвърди мярката на Софийския градски съд за „домашен арест“.

Categories:

 | 

 

 

Окръжният съд в Търговище наложи мярка "домашен арест" на адвоката, извършвал блудствени действия с три малолетни момчета. Това съобщи окръжният прокурор Диляна Стоянова след приключването на заседанието.

Categories:

 | 

 

 

Варненският окръжен съд промени мярката за неотклонение "Задържане под стража" в "Домашен арест" на 38-годишната Невена Йорданова, обвинена в източването на над 1 милион лева от сметки на вложители. Мотивът на съда е, че тя е съдействала на разследването, отстранена е от работа и не може да извърши друго финансово престъпление.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби