ОЩЕ АСТРОЛОГИЯ

 | 

Всеки човек има определени периоди, в които му върви, и такива, в които не. Според астрологията периодът, в който ни чака най-голямо щастие, зависи от зодиакалния ни знак.

Това обаче не означава, че единствено в определения период ще бъдем щастливи, а че в тези години късметът ще е непрекъснато с нас и няма да се изправяме пред сериозни трудности.

Categories:

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Прекалено сте самонадеяни, но не се ли заблуждавате в преценките си, водени от личните си пристрастия? Днес има огромна вероятност да сбъркате именно под напора на чувствата.

Categories:

 | 

Зодиакалният знак, под който сме родени, често е отговорен за голяма част от личностните ни характеристики, дори и за нашите престъпни намерения. Вижте кои са най-големите и опасни престъпници сред представителите на различните зодии или поне според водещи американски криминалисти и зодиакални експерти, пише az-jenata.bg.


 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Малко хаотичен е днешния ден за вас. Като се има предвид, че е събота, нищо ново. Не започвайте диета точно днес, няма да постигнете съществен резултат.

Categories:

 | 

Всяка зодия носи определени качества, които може да използва, за да си помогне на себе си и на другите около нея.
Да кажем, че Господ е създавал знаците от хороскопа един по един с намерение всеки да бъде различен и предопределен да изпълни определена цел на Земята. Имайки предвид характеристиките на зодиакалните знаци, Господ би им разделил следните важни задачи.

 | 

13 юли 2018 г. е специален ден, когато Слънцето и Луната се срещат в знака на Рака, за да отворят нов лунен месец. И това е първото затъмнение в знака на Рака за много дълъг период от време.

 | 

Всеки човек идва на този свят в точно определено време е с определена цел. За едни хора този земен път ще бъде изпълнен с много благоприятни събития награда от съдбата а за други ще трябва да изтърпят жестоки кармични уроци за да изчистят своите минали прегрешения и да започнат на чисто. Чрез тази статия ще се опитаме да ви помогнем да разберете тайните на своето минало прераждане и да открехнем завесата на вашето бъдеще.

 | 

17-ят слънчев ден е време за освобождаване на страховете, за защита на справедливостта. Добре е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се учите, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес.

 | 

Какво ни очаква през юли - време ли е за важни решения, ще преодолеем ли комплексите си, вижте съветите на най-добрия български астролог  Светлана Тилкова - Алена .

Овен

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Успешен ден. Ако имате нужда от нещо, ще успеете да го получите, макар че неприятни дреболии ще ви преследват през целия ден. И все пак да получите желаното си е наистина голям подарък от съдбата.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби