Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

ОЩЕ АСТРОЛОГИЯ

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Радост, сила и вдъхновение, днес ще сте неуморни, може би дори дъх няма да ви стига, когато тръгнете да говорите и да се изразявате. Овладейте бързината, овладейте ума, попитайте сърцето, приемете неговата благост и омиротоворение.

Categories:

 | 

Стар индиански хороскоп представя по интересен начин всеки от нас.

Видра: 20 януари – 18 февруари

Видрите са странни като личности.

Често биват възприемани като нетрадиционни.

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Наистина партньорските отношения могат да донесат много задължения и отговорности, по-важното е да откриете радостта и силата, които ви носят. Лесно е да роптаеш и да се възмущаваш, по-трудното е да благодариш и да откриваш красотата на всеки един миг. Открийте даровете, облечени като проблеми.

Categories:

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес е важно да намирате, да виждате, да разбирате смисъла на правилата и ограниченията. Естествено, че те ще събудят революционера у вас, но за миг потърсете ползите и вредите и тогава започвайте революциите.

Categories:

 | 

27-ят слънчев ден е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес вече сте същински прагматици, никой и нищо не може да ви се опре, ще смятате баланси и данъци и на останалите. Ами поне разчистете, т.е. погасете всички сметки, ако все още имате такива.

Categories:

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Думите на близък човек ще докоснат сърцето Ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Така се случва, като с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Categories:

 | 

Вижте какво вещаят планетите за следващите 7 дни според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора. Ще си дадете реална сметка за създалата се в момента ситуация.

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Добре е да отделите известно време през днешния ден, за да направите малко дихателни упражнения, ще бъдете изненадани от ефекта. Интересни идеи как да си прекарате деня няма да ви липсват и дано успеете да ги осъществите всичките.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби