ОЩЕ АСТРОЛОГИЯ

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще успявате много добре да контролирате емоциите си и това ще ви дава спокойствието на човек, който владее положението. Удобен момент да приключите с някои поизостанали дела.

Categories:

 | 

Има хора, които си живеят живота спокойно и не се интересуват от околните, проблемите им и личния им живот. Но има и такива, за които това е потребност.

Непрекъснато създават истории и проблеми, плетат интриги и това им доставя удоволствие, пише zajenata.bg.

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Има надежда да намерите общ език с шефа си. Върнете се към недовършените неща и гледайте да ги приключите преди да са ви затрупали.

Categories:

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Един много хубав ден за вас. Разбира се, не чак перфектен, но иначе може да ви стане скучно. Ще докажете на другите, че не напразно са ви гласували доверие. Наистина сте способни да сътворите чудеса, ако някой вярва във вас.

Categories:

 | 

28-ят слънчев ден е време за тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти духове, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за  bulgaria.utre.bg. Това е ден за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване душите на починалите, добавя тя.

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Изкушението днес ще дойде от страна на някой, който ще ви обещава лесно постигане на желаната цел. Всичко изглежда твърде лесно, може би е добре поне да проверите предварително дали нещата са съвсем читави.

Categories:

 | 

Интелигентността е нещо, което всеки малко или повече носи в себе си, но личните ни амбиции и усилия са тези, които помагат за нейното развиване и надграждане. Въпреки това, зодиакалният знак, под който сме родени може да окаже влияние върху интелигентността и да ни постави в графата „най-интелигентните зодии“.

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Решили сте точно какво и как трябва да направите и нищо не би могло да ви спре, направо сте като товарен влак. Хубаво е поне за момент да се замислите и за моралната страна на нещата.

Categories:

 | 

Брачният хороскоп не е много популярен, но позволява да прогнозираме как могат да се развият бъдещите семейни отношения в зависимост от периода, в който сключим брак, пише rozali.com.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби