ОЩЕ АСТРОЛОГИЯ

 | 

През следващата година има три зодии Рак, Скорпин и Риби, които ще бъдат особено щастливи и ако сте между тях, всичките ви желаня ще се сбъднат през 2019 година, която ще бъде успешна за всички зодии като цяло и начинанията, в които се включват ще се увенчаят с успех.

 | 

Всеки човек е различен, но все пак не бихте могли да не сте забелязали, че всички хора зодия скорпион са някак по-опърничеви от останалите представители на зодиакалните знаци. Всеки, който си има работа със зодиите в топ 5 на най-тежките характери, трябва винаги да има едно наум. Внимателният подход не винаги върши работа, но със сигурност е по-добре да залагате на него.

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес предразсъдъците ви ще ви поставят сериозни пречки. Бъдете по-организирани, не се разпилявайте в много посоки и не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че не можете да изпълните.

Categories:

 | 

Без значение дали вярвате в съдбата, хороскопите или пък астрологията, то трябва да признаем, че има необясними сили, които движат Вселената.

 | 

Всеки ден от седмицата може да се промени, ако знаете какъв цвят ще ви донесе късмет. Правилният избор на дрехи и бижута ще ви помогне както в отношенията с любимия човек, така и в работата, и в отношенията с приятелите.

 | 

На санскритски индийският хороскоп се нарича Джиотиш. В него зодиакалните знаци се делят на Лунни домове, на които съответстват цели 27 звезди. Коя е твоята звезда и каква жена си според Джиотиш? Чети и ще разбереш!

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Categories:

 | 

24-ят слънчев ден е свързан с Вярата. Това е времето на алхимиците и черните магове, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес.

 | 

Кръгът на Делмар е съставен от 12 символа. За да предскажете бъдещето си, трябва да затворите очите си и да завъртите пръста си 3 пъти по часовниковата стрелка. Символът, върху когото спрете, показва какво да очаквате в бъдеще.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби