блудство

 | 

 

 

Гнусно и брутално престъпление е извършено спрямо 15-годишно момиче в Разлог. Сигналът е подаден от майката на непълнолетната, която е от уважавана фамилия в града. Според нея детето и е обект на блудствени действия, след насилствена употреба на наркотици, или упойващи вещества.

 

А извършителят на престъплението е известен в Разлог криминално проявен. Крум М. посочила майката, като блудникът, гаврил се с детето ѝ. Незабавно полицейски екипи щурмували дома на Крум и в една от стаите открили непълнолетната девойка. Мъжът е задържан.

Categories:

 | 

 

 

Криминално проявен възрастен мъж е задържан за блудство в Перник, съобщава БНР.

 

Сигнал за извършеното престъпление е подаден във вторник, около 17,00 ч. на тел. 112 от майката на 12-годишно момиче.

 

Categories:

 | 

 

 

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Казанлък е осъден 58-годишен мъж, за това, че на 3.08.2018 г. в Казанлъшко село, е извършил действия на полово удовлетворение с лице от същия пол - момче, ненавършило 14-годишна възраст, лишено от възможност за самоотбрана, като употребил за това сила и заплашване – престъпление по чл. 157 ал.3 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

 

Районен съд – Казанлък му е наложил наказание от 3 години „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Categories:

 | 

 

 

Най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража", наложи днес Окръжния съд в Пловдив на арестувания за педофилия пловдивски зъботехник Георги Колев.

 

Окръжният съд възприе напълно доводите на Районния съд, че макар досъдебното производство да е в начална фаза, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение, а то е наказуемо с лишаване от свобода до 6 години. 

 

Categories:

 | 

 

 

Мъж от "Сабана Пердида" в столицата на Доминикана Санто Доминго, е обвинен в изнасилване на трите си малолетни дъщери, две от които забременяват, едната е на 14 г., а другата 16 г.. Поради този факт, полицията в Санто Доминго наложи на обвиняемия година затвор като мярка за неотклонение и го изпрати в затвора Ла Виктория.

 

Роднините на трите момичета разказаха как непълнолетните са били изнасилени от собствения си баща. Твърди се, че 35-годишният подсъдим е заплашвал майката на момичетата, за да не го докладва.

 

 | 

 

 

55-годишния зъботехник Георги Колев е задължан вчера след сигнал от майката на 9-годишно момиче, съобщи trafficnews

 

4 деца на възраст от 9 до 16 години са жертвите на пловдивчанина, срещу когото има обвинение за педофилия.

 

По време на разследването е станало ясно, че малолетното момиченце не е единствената пострадала. Още три деца, живеещи в квартала са били примамени от мъжа с извратени наклоности. Снети са показания от три момичета и момче. 

Categories:

 | 

 

 

Окончателна присъда от осем години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване за насилствени действия и побой спрямо непълнолетно момиче.

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Козлодуй на подсъдимия Е.Д. е било определено наказание от шест години „лишаване от свобода“, което да бъде изтърпяно при „строг“ режим за извършени от него престъпления спрямо непълнолетно лице - изнасилване, блудство, нанасяне на лека телесна повреда и отправяне на закана с убийство. Съдът е увеличил така наложеното наказание на осъдения с още две години.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби