истерия

 | 

 

 

Пътник се разкрещя във варненски автобус на градския транспорт заради младеж без маска. Историята бързо обиколи социалните мрежи. 

 

"Пътувам в тролей, до мен господин на видима възраст 50+ започва да крещи на младеж, седящ на отсрещна седалка, да си вдигне маската на устата, като го повтори поне 3 пъти. Накрая дамата до младежа отговори, че синът ѝ е аутист и няма да го разбере. Господинът се извини и млъкна.", написа разгневената варненка. 

Categories:

 | 

 

 

Истерия се появи сред клиентите на аптеките. След като снабдяването с маски и децинфектанти се нормализира и те вече могат да бъдат открити навсякъде, потребителите започнаха масово търсене на медикаменти, разрешени за употреба за различни заболявания, за които се смята, че са ефективни и при симптоми на COVID-19. Това стана ясно от думите на председателя на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Стоименова пред БНР.

Categories:

 | 

 

 

Няма сила, която да накара българина да спре да се храни, да пие и да си задоволява нуждите - както всяко живо същество, разбира се. И в съботния ден големите вериги магазини бяха на прицел, а опашките се виеха пред вратите още от ранна сутрин.

Пред аптеките също се наредиха хора, които имаха голямото желание да се презапасят с лекарства, които може и да не им се наложи да ползват. И дано.

Categories:

 | 

 

 

По линията на Метрото към квартал „Люлин”, в едно от купетата където се возех, едва не прибягнаха до викане на полиция. Мъж над средна възраст се закашля лошо и след като кашлицата му продължи изнервящо време, жена надигна глас, че мъжът трябва да слезе моментално, без възражения.

Categories:

 | 

 

Напрежение в Сливен и Карнобат предизвикаха слухове, че социалните работници извеждат непълнолетни от учебните заведения, съобщава bTV.

Активен агитатор във „Фейсбук” е разпитан в полицията и публикациите от страницата му са свалени. Институциите реагираха светкавично и опровергаха слуховете. И тази сутрин обаче повечето родители от ромския квартал в Сливен отново отказват да пуснат децата си на училище.

Няма деца и извън къщите в района.

Categories:

 | 

 

Огнеборци разбиха апартамент в Монтана и извадиха изпаднала в ужас тийнейджърка, това съобщиха от пресцентъра на полицията, пише bulnews.

Вчера около 8 часа, на телефона за спешни случаи е получен сигнал за наводнен апартамент в областния град.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби